sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Lakritsipiiput kielletään ?

EU:n tupakannäköisten tuotteiden valiokunta aikoo kieltää lakritsapiiput. Tätä koskeva esitys on tulossa päätettäväksi syyskuussa.

Me kaikki hyvän lakritsan ystävät olemme täysin hämmentyneitä, masentuneita, ärtyneitä ja valmiina asian vaatimiin vastatoimiin. Nyt tarvitaan joukkovoimaa, älyä, yhteyksiä parlamentaarikkoihin, traktorimarsseja, ostoboikotteja,, rintaliivien polttamista, nälkälakkoa, mielenosoitusmarsseja, sosialistista mediaa, suojatiellä makaamista, yleisönosastokirjoituksia, muiden makeisten boikottia, matkustuskieltoja, itkijänaisia, manaajia, kiristystä, lahjontaa, tyrmäystippoja, salaseuroja, korkeaa mailaa, aikalisäää ja lisäaikaa.

Lakritsapiipujen myynnin kieltämisen jälkeen on aloitettava piippujen pimeä kauppa. Aitoja kopioita aloitetaan valmistamaan Malesiassa, Intiassa, Kiinassa, Hong Kongissa, Etelä-Koreassa, Singaporessa, Indonesiassa, Ahvenanmaalla ja Laukaassa. Salakuljettajat kaikkialta maailmasta tuovat laivojen ruumat pullollaan lakupakkauksia maailman sivistysvaltioihin, erityisesti Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan presidenttien, pääministerien, kuninkaiden, prinssien, prisessojen ja muun hoviväen ja heidän lakeijoiden tulee vaatia YK:n turvallisuusneuvoston kokoontumista ja lakritsapiippujen kieltämisen kieltämistä. Haagin ihmisoikeustuomioistuimen tulee välittömästi haastaa piipppujen kieltäjät ja heidän hännystelijänsä ihmisoikeusrikkomuksista oikeuteen.

Suomen koululaitoksen on palautettava lakritsapiiput jälkiruokalistalle. Päiväkotien lakritsapiippujen jakelu on käynnistettävä välittömästi ja vanhainkotien ja palvelutalojen lakritsapiippukerhot tehdään lakisääteisiksi. Veikkauksen ja Raha-automaattiyhdistyksen lakritsapiippuarvonnat toteutetaan joka ilta iltauutisten jälkeen yhdeksältä. Äitiyspakkauksiin lisätään taas laatikko lakritsapiippuja sekä äidille, isälle että vastasyntyneelle. Armeijan päivärahat maksetaan lakritsapiippuina.

Jollei tämä tehoa, aion lopettaa syömisen, juomisen, työssäkäynnin, pesemisen, tv:n katselun, äänestämisen, matkustelun ja kaupassa käymisen. Sen sijaan maalaan päivittäin lakritsapiipputauluja ja myyn niitä maailman parhaimpiin museoihin ja taidekeräilijöille. Saadulla rahoilla alan keittämään lakritsia ja valmistamaan maailman parhaita lakupiippuja. Kotipolttoa ei ole vielä kielletty, joten näytän pitkää nenää kaikille EU:n tiukkapipoisille byrokraateille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti