keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Viikon syyllinen: Susanna Koski

Tuleva kansanedustaja, ministeri ja presidentti Susanna Koski on viikon 37 syyllinen. Hän on halunnut poistaa laista kohdan, jossa estetään kiihottaminen kansanryhmää kohtaan. Ehdotus on ollut liikaa Kokoomuksen puoluesihteerille, puheenjohtajalle ja Ilkka Kanervalle. Jälkimmäinen on pitänyt näitä kokoomusnuorten julkilausumia pahempina kuin Jussi Halla-Ahon blogit. Vastaavasti Halla-Aho on kehoittanut Kanervaa keskittymään omaan alueeseensa eli tekstiviestien lähettelyyn. Hommaan, jossa Kanerva on parhaimmillaan.

Tavallisesti vahvistamattomien mutta varmojen lähteiden mukaan kyse on seuraavan hallituksen ministerivalinnoista. Pääministeri Soini ilmoitti ottavan pääministerin hommat seuraavien vaalien jälkeen. Halla-Aho on tuleva sisä- kauppa-teollisuus-opetus-kulttuuri tai ulkoministeri. Kokoomus ei virallisesti ole mukana hallituksessa, muuten kuin Susanna Kosken voimin. Perussuomalaiset ovat tarjoamassa Kokoomukselle yhtä ministerinpaikkaa, mikäli he antavat Kosken. Muuten Kokoomuksen ei odoteta hyväksyvän uutta hallitusohjelmaa.

Kokoomuksen tulevaisuuden toivot aikovat muuttaa maailmaa ja Suomea. Kaikkien tulee saada tehdä mitä vain. Vapaassa maassa pitää saada puhua mitä lystää. Se, joka haluaa vastustaa joitakin barbaarisia ihmisryhmiä, kuten zxzccvbnm, jhhvzvzzr ja xxhgfdfg, niin se on ihmisen perusoikeus. Ei pidä vetää hernettä nenään joka pilkusta, toteaa kokoomuksen tuleva puheenjohtaja, puoluesihteeri, pääministeri ja presidentti. Sitä paitsi mediassa pyöriminen on aina positiivinen asia riippumatta asiasta. Tulevan ministerin lempinimi on kuulemma Pohjanmaan Thatcher. Tämähän on iso kunnianosoitus, sillä Pohjanmaalla ollaan aina kaivattu rautarouvamaista jämäkkää asennetta.

Eli kyse on taas kateellisten panetteluata. Siis suomalaisesta perisynnistä. Nyt odottelemme hyviä uutisia eli Halla-Ahon ja Kosken yhteistä jymyuutista. Toimituksemme onnittelee jo etukäteen.

Tuomio: Lähetetään Susanna Koski Amerikkaan. Tietysti valtion varoin. Mieluusti syvään etelään. Vaikka Missippiin tai Teksasiin. Siellä Koski saa sanoa suoraan mitä kansanryhmiä hän erityisesti haluaa rienata. Sen jälkeen hän on saanut aidon perus(suoma...)tuslaillisen koulutuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti