keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Tiimari in memoriam

Askartelu- ja papereitavaraketju Tiimari on ajautunut konkurssiin. Kaikki askartelua, piitämistä ja muuta näpräystä harrastavat tuntevat Tiimarin. Lapsille Tiimari on ollut helppo lahjatavarliike, josta on saanut halvalla välttämättömiä lahjajatavaroita ja rekvisiittaa jouluksi ja synttäreille. Värikäs krääsä, pikkutavarat, paperit ja kynät, kaikenlaiset kausituotteet, korut ja sisustustavarat ovat Tiimarin peruskauraa. Nyt Tiimari on poissa. Jäämme kaipaamaan Tiimarin kaltaista luotettavaa kumppanuutta.

Tiimarin kaatui velkoihinsa, joita oli 500 miljoonaa. Liikeitä oli yhteensä 195, josiuat Suomessa 176. Henkilökuntaa oli 550 henkilöä. Tiimari on ollut kivulia pörssiyhtiö, jonka osakkeen arvo on huidellut alle kymmenen sentin. Mutta mihin Tiimarin liikeidea kaatui. Tiimarin perustanut kauppias Sulkanen sanoi, että Tiimari kaatui uusien heräteostosten ja päivittäistavaran puutteeseen. Voi olla.

Uskon, että maahamme rantautuu laajemmin joku vastaava kansainvälinen yritys. Markkinarako on siinämäärin suuri, että kiinnostusta riittänee joltakin suunnalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti