perjantai 27. syyskuuta 2013

Linnan juhlat uusiksi

Presidentin kanslia aikoo järjestää ihan uudenlaiset Linnan juhlat Tamperetalossa. Ensin ollaan konsertissa, sittenb on vastaanotto ja lopuksi syödään pikkuinen iltapala. Miehillä riittää tumma puku ja naisilla lyhyt hame. Vieraitakin on vain 1700. Tämä on tietysti ihan oikein niille, jotka kutsutaan. Ei tarvitse ostaa tai vuokrata kalliita pukuja.

Pulmana on kotiyleisö. Mitä me tavallinen taatelintakllaajaporukka tehdään itsenäisyyspäivän iltana ? Tilannetta helpottaa toki viikonpäivä, sillä itsenäisyyttä juhlitaan perjantaina. Se on tietysti mainio uutinen, koska seuraava päivä on lauantai.

Vedänkin koko huolen takaisin. Parempi väki voi juhlia itsenäisyyttä rauhassa Tamperetalossa. Me muut juhlimme sitä samoin kuin joka perjantai eli saunoen sähkösaunassa, syöden HK:n plöötä sinapilla ja perunasalaatilla höystettynä ja juoden ykköspilsneriä. Tässä on nautinto maksimoitu. Jos vielä telkusta tulisi joku kiinnostava sarjafilmi "salkkareiden" , "kalliiden ja rohkeiden" tai "tartu mikkiin" tasolta, niin vapaapäivä olisi täydellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti