sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Bill Öhrström


Lauantain pubikierroksella oli mukavaa kuunneltavaa. Cobissa lauloi Alina. Huurupiilossa Moochies ja Paapassa Bill Öhrström.

Alina on ilmeisesti tamperelainen laulajatar, joka on muuttamassa Berliiniin. Isä säesti kitaralla. Hienos, herkkää laulua. Herkkää, hienoa säestystä.

The Moochies on trio, joka soittelee kuus ja seiskytlukujen covereita. Hieman karhea tyyli, hyviä kitarariffejä Renne Jussilalta. Suosittelen ohjelmistoon Doorseja, ellei niitä jo ole.

Ruotsalainen blueshuuliharpisti Bill Öhrström oli Paapassa. Tämä Bill on sen verran kuuluisa, että nimi tuntui tutulta. Veikkaan, että Öhrstöm on soitellut menneisyydessä kovien bluesstarojen kanssa. Täällä Paapassakin soitettiin kuus- ja seiskytlukujen musaa, mutta nyt blues covereita. Tämä kvartetti soittelee myös näiden vuosien tapaan hieman jumputtavalla tyylillä. Viime viikonlopun Jyrkänkosken Blues Bändiin verrattuna bändi oli hieman kesympi, mutta maestro Öhrstöm on virtuoosi laulajana ja erityisesti huuliharpistina. Kaiken kaikkiaan kivaa pubi- ja klubimusaa. Mennään eikä meinata.

Hienoa, että tämän tasoista bluesia voi kuunnella ilmaiseksi. Tupa olikin täynnä, ehkä bändin takia tai ehkä keski-ikäisten pariutumisillan takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti