maanantai 29. marraskuuta 2010

Brandytyöryhmä 3

Puutarhakadun brändytyöryhmä on pitänyt istuntoa Anttilan viereisellä kävelykadulla ja tavaratalon aulassa jo monta kuukautta. Aiemmin kokoontumisia jatkettiin myös lähipubissa, mutta se lopetti toimintansa ja oli muuten tosi hyvä paikka. Joku luki lehdestä, että joku ulkoministeri Stukk on käskeny miettimään Suomen brandyjä. No ei muuta kun miettimään. Virvokkeita ja koemaistiaisia haettiin läheisestä puodista. Väliin muutakin kun brandyä.

Joka tapauksessa työryhmä listasi parhaat bandyt. Ykköseksi tuli ylivoimaisesti yhden tähden jallu. Se on pehmeen makusta ja menee soljuvasti kurkusta alas. Muihin brandyihin verrattuna myös hyvä hinta-laatusuhde. Kakkoseki tuli kolmen tähden jallu. Työryhmän mielestä samaa ainetta, mutta aika kallista. Etkettiin loli varmaan vaan lisätty kaksi tähteä. Ulkomaisista sarvipää Torres oli parasta. Monet oli luullu maailmanlopun tulleen kun musta sarvipää tuijotteli. Seuraavana oli koreekuorinen Metakka (metaxa) . Kukaan ei ollu maistanu, mutta täytyy olla hyvää kun pullokin on niin komee.

Vaativan työn jälkeen työryhmä hajaantui lomailemaan. Talveksi pitää löytyä jokin yöpaikka, kun pakkasetkin tulivat näin aikaisin. Lämmytyslaitetta kuluu merkittävästi enemmän kun pimeellä syystalvella. Brandy ei tule kyseeseen.

2 kommenttia:

  1. Onko kyseessä se pubi (Lordi muistaakseni), jonka edessä oli ihan oikeita menninkäisiä tupakalla. Sisälle en koskaan rohjennut mennä. Ja nyt se on liian myöhäistä.

    VastaaPoista