perjantai 5. marraskuuta 2010

Perjantain pikaruoka

Koska jalka alkaa viipottaa jo jatsin tahtiin, on syytä ruokatankata myös samalla sykkeellä. Tai vaikka salsan tahtiin.

Ostetaan jotain lättyjä, tortillaa tai vastaavaa sekä boilerinfileetä, salsakastiketta, kermaviiliä, salaattia. Jos on oikein voimissaan, voi vaikka paistella oikeita LÄTTYJÄ. Paistetaan rasiallinen boilerinfilepaloja. Leikataan ohuesti jäävuosisalaattia tai jotain muuta rapeaa salaattia, sipulia ja vaikka tomaattia tai kurkkua. Ladotaan epäjärjestyksessä näitä kaikkia kekoon tortillan päälle. Jos haluaa tulista pitää ostaa hottisalsaa ja päinvastoin. Kastikkeet voi laittaa päälimmäiseksi, alle tai väliin, aivan sama. Mielellään ei aivan liian montaa lusikallista kastikkeita, koska ne tuppaavat valua syödessä.

Sitten se vaikein kohta. Taitellaan koko komeus wrapiksi. Siis alareuna taitetaan ensin (n. 1/3 osa) ja sitten molemmat reunat, niin että ne koskettavat toisiaan. Yläreuna jää näin auki. Se on siinä. Ei muuta kun pureskelemaan. Ja on niin hyvvee, että. Tämä on varmasti monelle aika tuttu juttu, mutta myös aika lailla varma juttu. Vaikka tulisi yllätysvieraita. Kun saa itse kasata ja taiteilla ruokansa, se on kaksin verroin parempaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti