keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Miesten viikko 2

Hienoa, että on satanut lunta. Kun naisten viikolla sataa yleensä vettä, miesten viikolla sataa jäätynyttä vettä. Symboliikkaa ? Hienoa on myös se, että merkkipäivä (toisaalta karmeaa ) ja isänpäivä sattuu miesten viikolle.

Vuodessa on tapahtunut yksi merkittävä muutos. Miten sen nyt sanoisin. Erikoisesta on tullut tavallista. Kun aiemmin "pääsi" teatteriin, lätkämatsiin, näyttelynavajaisiin jne. Siitä on tullut arkea. Käytän abouit viisi minuuttia valmistautumiseen. Yksin liikkuessa voi tehdä lähtemisen (myös kotiinjäämisen) helpoksi. Näistä mukavista jutuista on tullut arkea ja samalla tietynlaista arjen laatua. Samoin ulkomaan matkalle matkalaukun pakkaaminen kestää vartin, silityksen kanssa puoli tuntia. Se on myös osa arkea, vaikka siinä onkin hieman korkeampaa sykettä mukana. Huomaan, että nautin suuresti tämänkaltaisesta helppoudesta ja vapaudesta. Ja kuten lukuisia kertoja on tapahtunut, häippäsen kotiin kesken hyvän pelin, kun alkaa väsyttää tai kyllästyttää. Jonkinlainen velvollisuuden tunto on vähentynyt ja sen myötä on tullut vapauden tunnetta. Saattaa kuulostaa itsekkäältä, mutta vuosikymmenien suorittamisen jälkeen se on helpottavaa ja nautinnollista. Eilen tarjottiin lippuja Rajattoman konserttiin Tamperetaloon ( he ovat hyviä). En mennyt, maalasin kotona kolibria.

Niin, tilitystä voisi tehdä myös asunnon remontista, auton korjaamisesta, metsästyksestä, kalaretkistä, poikien saunailloista jne. Nykymiehellä on varaa jättää nämä väliin. Ei ole mun juttu. Voin hyvin ilman niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti