lauantai 27. marraskuuta 2010

Aamiainen

Tunnustan olevani mainoksien uhri. Ikea on lähinaapurissa ja aamiaistarjous kuullosti kokeilemisen arvoiselta. Tytär ja hänen kaverinsa olivat mukana. Laiska isä pääsi vähemmällä. Aamiainen sisälsi lautasellisen puuroa hillon kera, kanamunan, sämpylän yhdellä juusto- ja kinkkuviipaleella, teetä tai kahvia. Hinta 2 euroa. Ei paha. Oli ihan standardi. Sanoisin OK. Nuoriso ei valittanut. En kuullut muutakaan kommenttia.

Miinuspuolelle menee liukuhihnamainen ympäristö ja takit päällä syövät asiakkaat. Tuli vähän entisajan ruotsinlaiva mieleen. Yläkerran kahvilasta ei pääse ulos muuten kuin kiertämällä koko hihna, siis tavaratalo. Me vähän oikaistiin, mutta tuttu työntekijä antoi synninpäästön, kun lupasimme tulla uudestaan.

Voisin suositella, ainakin ennakkoluulottomille, vaihtelunhaluisille, piheille, laiskoille ja nälkäisille. Jos löydät itsesi tästä listasta edes joskus, ei muuta kuin aamureissuun. Muille jyrkkä ei. Ruokaa syödään myös tankkauksen takia. Aamiaisaika on muuten klo yhteentoista saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti