keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Torkkupeitot

Iltapäivälehden pikku-uutinen. "Eduskuntaan on hankittu uudet torkkupeitot kansanedustajille, koska vanhat ovat ryppyiset"

Kirjoittelin joskus 90-luvun alussa pakinoita. Niitä jopa julkaistiin paikallislehdessä. Rakastan pakinoiden kirjoittamista. Pakinat ovat lyhyitä. Niissä voi irvistellä, tiivistää, käsittää väärin tai oikein, retostella isoja ongelmia, sun muuta. Mutta kaikkein ihanin asia ovat maailman tapahtumat. Se on aivan loppumaton virta hauskuuttaa, ristiriitaisuutta, outoja yhteensattumia.
Oikein kutkuttaa lukea edellämainittua otsikkoa. Nyt en kuitenkaan kirjoita mitään. Tämä otsikko kuvaa hyvin sitä ajatuksen ilotulitusta mikä räjähtää päässä, kun miettii (ketunhäntä kainalossa), miten tästäkin pienestä asiasta voisi vääntää monenlaisia versioita .

Kansanedustajat saakoot torkkupeittonsa. Uudet. Sileät. Uni tulee paremmin tai on mukavampi makoilla uudenkarhealla peitolla. Ihan miten vaan. Nautin myös tästä pidättelystä, kun en kirjoita mitään. On se niin hauskaa antaa kihelmöidä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti