torstai 22. heinäkuuta 2010

Autonomistajan huolia 2


Puolitoista viikkoa sitten jäin pohtimaan miten saan putsattua kuraisen autoni. Odottelin sadetta. Ei tullut. Sitten tuli, mutta kuraa lähti vain yläpinnoista. Odottelin edelleen sadetta. Säätieteilijät esittelivät harvasepäivä sadekuuroja. Kai ne kuurot säälivät lomalaisia, kun kuurot kiersivät tämän cityn.

Oli siis jäljellä kaksi mahdollisuutta automaattipesu ja teeseitsepesu. Hermo petti ja menin automaatille.

Tuulilasin etuosassa oli linnunpaskaa. Sellainen pieni kikkura tuulilasin etualakulmassa. Päätin seurata pesutehoja. Olin nimittäin ostanut tehopesun + vahan. Autoon ruoskuteltiin erivärisiä aineita. Sitten paineella vettä. Ei tepsinyt. Uutta putkeen ja vedellä päälle. Ei tepsinyt. Jouduin pyyhkimään jätökset pesun jälkeen paperilla. Minusta tuli samalla harjallisen pesun kannattaja.

Onni onnettomuudessa oli muu pesujälki. Se oli hyvää. Siitä pisteet harjattomalle pesutyylille. Sain myös jäsenkortin. Joka kymmenes pesu ilmaiseksi. Wow ! Nythän voin käydä joka toinen päivä pesettämässä autoni ja kohta saan ilmaisen pesun. Kun tehopesu+vaha maksoi 11,90€ tulee siis kymmenen pesua maksamaan kympin/pesu. Ehkä sittenkin kokeilen sitä Peltsun mattojenpesupaikan parkkipaikkaa. Ostan sienen (euro) ja käytän yleispuhdistusainetta. Ja maksaa alle satasen.

Mutta kuten kuvasta näkyy auto on laakista raikas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti