keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Znarok pyysi anteeksi Putinilta

Venäjän jääkiekkojoukkueen päävalmentaja Znarok on pyytänyt anteeksi presidentti Putinilta. Znarokhan teki tämän tutun kurkunleikkaajien käsimerkin ottelussa Ruotsia vastaan. Anteeksipyyntö on herättänyt hämmennystä. Putin oli kysynyt Znarokilta lyhykäisesti "Miksi". Kansainvälinen media, lehdistö ja seitsemän päivän lehti ovat tarttuneet tähän ja yrittäneet selvittää asiaa. Blogimme Kremlin kirjeenvaihtaja on myös kerännyt kokoon joukon erilaisia epäselviä selityksiä (sitä vartenhan hän on Kremlissä).

1. Znarok oli lainannut Putinin piilopuhelimen, mutta hän jäi kiinni keskusteltuaan kakkosvalmentajan kanssa loppuottelun aikana. Ruotsin aina ylitarkat toimittajanplantut saivat tästä valokuvan ja kiekko-oligarkki Kummola ärähti "Tästä tulee vielä rangaistus". Nyt uumoillaan, että Venäjä joutuu pelaamaan seuraavan pelin kakkosvalmentajan johdolla, jolloin Venäjä voittaa taas tämänkin pelin. Putin harkitsi vakavissaan valmentajan vaihtamista, mutta anteeksipyynnön jälkeen jäät sulivat.

2. Znarokilla oli sutinaa pressan entisen tyttöystävän kanssa. Päävalmentaja oli ottanut kuppia voiton huumassa ja huomannut kauniin naisen. Siinä oli tullut sitten ehdoteltua kaikenlaista. Kyllästyneenä valmentajan vetkutteluun naisihminen oli lähtenyt yksin kotiin. Seuraavana päivänä Znarokille selvisi, että nainen oli presidentin tuttu. Raskaasti häpeää ja syyllisyydentuntoa potenut Znarok halusi pyytää anteeksi käytöstään.

3. Znarok ja muu joukkue olivat halunneet omistaa voiton maan suurelle johtajalle ja Kremlin tsaarille. Joukkue oli huutanut kolme kertaa "Uraa, Uraa, Uraa !", mutta eivät muistaneet kumartaa presidentille. Tästä jäi pressalle paha mieli ja hän ajoi myrtsinä kotiin, Kremliin. Znarok oli heti huomannut mokan ja lähtenyt taksilla Minskistä pressan perään. Hintaa taksimatkalle tuli kaksikymmentäseitsemäntuhatta ruplaa, mutta Znarok ei ole nuuka mies. Anteeksipyyntö tuli tehtyä ja ongelma selvitettyä.

4. Znarokin kurkunleikkausmerkki olikin tarkoitettu aivan muulle kuin Ruotsin kakkosvalmentajalle. Nyt uumoillaankin, että kohde oli itse... hirvittää ihan sanoakin asia ääneen. Jos se oli Hän, voiko Hän koskaan antaa Znarokille anteeksi. Jos voi, HänHän on ilmetty Jeesus. Hänhän antoi anteeksi syntisille ja väärintekijöille. Silloinhan Hän on noussut kuolleista. Mutta voi olla, että tämä on liiottelua. Znarokhan sanoi, että kurkku oli käheä kylmän ilman takia. Putin varmasti uskoi tämän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti