maanantai 5. toukokuuta 2014

Terveyden hoitoa

Olen ennen tottunut siihen, että pitää hoitaa itseään kun on sairas. Kotipostiluukusta tipahti lehtinen, jossa tunnettu kansantaiteilija kertoo suureen ääneen oikean elämänasenteen. Pitää hoitaa terveyttä mieluummin kun sairautta. Kas, kun en ole ennen tullut ajatelleeksi. Uuden elämänviisauden kanssa menin terveiden ihmisten apteekkiin.

Tarjoilla oli runsaasti tuotteita, jotka vaikuttavat positiivisesti kaikenlaisiin terveyden osatekijöihin. Ylpeänä uudesta elämänfilosofiasta päätin hankkia eräänlaisen terveyden helpdeskin. Iloisin mielin painelin kotiin nauttimaan terveystuotteita. Rahaa kului muutama satanen, mutta sairaudenhoito on reippaasti kalliimpaa.

Ensimmäisenä tartuin alkuaakkosiin, A-, B-, D-ja E-vitamiinien sointuvaan kirjoon. Jatkoin herkutteluani fosforilla, magneesiumilla ja sinkillä. Seuraavaksi ihastuin karpalouutteeseen, kalaöljyyn, hainrustoon, tyrnimarjaan ja vihersimpukkaan. Olo tuntui heti paljon terveemmältä. Sitten löysin jotain aivan uutta, nimittäin ubikinonia, glugosamiinia, lykopeenia, magneesiumsitraattia, astaksantiinia, biotiinia ja sinkkipikolinaattia. Päälle vielä hieman inkivääriuutetta ja maitohappobakteeria. Jälkkäriksi otin omega-3 ja omega 7-kaksoistyrniöljykapseleita. Varmuuden vuoksi päälle hieman kiinteyttävää tonaliinia.

Nyt aloin huomata kuinka terveeksi olin muuttunut. Terveys alkoi hohtaa ja säteillä kasvoistani ja kehostani. Minusta tuntui kuin olisin vastustamaton. Tarkoitan vastustuskykyinen. Ennen nukkumaanmenoa sujautin vielä suuhuni punariisiä ja melatoniinia. Kyllä oli onnistunut päivä. Mietin ennen nukahtamista, ryhtyisinkö itse terveyskauppiaaksi vai keksimään erilaisten terveysaineiden nimiä. Kumpikin olisi mukavaa hommaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti