perjantai 12. huhtikuuta 2013

Viidakon tähtöset 2

Kiinnostava ohjelma, jossa käsitellkään aikamme suuria kysymyksiä. Tietoa janoavalle ihmiselle ohjelma on pysäyttävä ja haastava. Asiaoita joita ei aivan ensimmäiseksi tule ajateltua. Ystävällinen juontaja vie katsojan rennosti monimutakisten asioiden pariin. Prisma tarjoaa... Hetkinen, tämä olikin väärän ohjelman kuvausta !

Viidakon tähtösten toisessa kaudessa ollaan taas viidakossa. Kyseessä on saman ohjelman toisto. Paljaspinatiset blondit kisaavat muka tosi-tv: näköisessä ohjelmassa. Nyt mukaan on otettu myös yksi heppuli. Tarkoitus on saada draamaa ja keskinäistä välienselvittelyä. Miehiä kiinnostaa vähäpukuisten naisten muodot. Naisia kiinnostaa kenties tyhmien kilpailijoiden kommentit. Tässä ohjelmassa on blondattu blondeja oikein tietoisesti. Ohjelman parissa tunnet varmasti itsesi paremmaksi ihmiseksi. Jos työpäivä tai yksityiselämä on ollut rankkaa, viidakon tähtösten parissa tunnet itsesi takuulla fiksuksi. Muuta positiivista tästä ei löydy suurennuslasillakaan.

Eikun pitää olla positiivinen.
Kiinnostavan reality-sarjan toisella esityskaudella kilpailijat mittelevät taitojaan haastavissa olosuhteissa. Vaikeita ja vaarallisia tilanteita tulee eteen jatkuvasti ja ne panevat kilpailijoiden henkilösuhteet lujille. Kiinnostava kurkistus ihmisten todelliseen persoonallisuuteen tiukoissa vaattei.. eikun tiukoissa paikoissa. Kauniit tähtöset ovat sitäpaitsi oikeasti kauniita ja seksikkäitä. Persoonalliset kommentit vauhdittavat kisan etenemistä. Tämä ohjelma on must, josta puhutaan työpaikan kahvipöydässä. Tätä ilman ei ole elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti