sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Kiekkoleijonat

Päävalmentaja Jukka Jalonen on valinnut heti hävittyjen Prahan turnauksen jälkeen kisajoukkueen. Pääosa koostuu tästä häviäjäjoukkueesta. Tapparan Tuukka Mäntylä ja Jarno Koskiranta sekä Ässien Antti Raanta ja eli-Matti Savinainen pääsivät kotimaan liigajältä mukaan.

Vielä odotellaan parin NHL-vahvistuksen kantaa eli moke Kari Lehtosta ja hyökkääjä Lauri Korpikosken terveystarkastusta. Kuitenkaan näiden kahden mukaansaaminen ei paljon kesää tee. Voittajia on vain kolme: kaksi edellä mainittua Ässäpelaajaa ja Moskovan Dynamon Janne Jalasvaara. Muut ovat olleet vain ihan tavallisen hyviä. Joukkueessa on peräti 14 ensikertalaista.

Mitä tässä sitten voi tehdä ennen perjantaita 3.5. ? Harjoitella ? Luoda voitontahtoa ? Tehdä jotain ihan muuta kuin jääkiekkoa ? Parantaa yhteishenkeä ? En tiedä. Joukkueen pitäisi kasvaa enne kisoja ja myös ennen kaikkea kisojen aikana. Puolivälierissä ja välierissä pitäisi olla kaikella tavoin kova jengi kasassa. En halua epäillä valmentajan roolia ja osaamista, mutta pahalta näyttää. Kotikisat ovat aina iso etu, mutta myös paine on kovempi. Kestääkö kantti , siitä saadaan viikon kuluttua ensimmäiset vihjeet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti