maanantai 15. huhtikuuta 2013

Tappara - Lukko

Aaamulehdessä oli tänään mainos Tappara - Lukko ottelusta. Tänään ei pitäisi olla Hakametsässä enää Lukkoa, koska se on jo pudonnut kisasta ja hävinnyt pronssipelinkin. Mistä tässä on kysymys ?

- Lukko pelaakin kullasta. Jääkiekkoliitto on diskannut Ässät ja Jypin ja näin Lukko on "Pojassa" kiinni. Lukon pelaajia on haalittu ympäri raumalaisia satamia, pubeja ja vierasjoukkueita. Jonkinlainen porukka saatiin bussiin ja ei muuta kun kohti Tamperetta. Osa porukkaa yrittää entiä finaaleihin omin kyydein.

- Tapparan toimistolla tai Aamulehden ilmoitusmyynnissä on aloittanut tänään uusi kesätyöntekijä. Ensimmäinen homma meni käsille, mutta ei hätää. Pelejä on luvassa vielä ainakin perjantaina. Kesätyöntekijä on siirretty arkiston puolelle kahvinkeittäjäksi. Palkkaakin tarkistettiin heti aamukahvilla.

- Aprillipäivää vietetään hämäläisittäin viidestoista huhtikuuta. Kun muut pilailevat eka päivä huhtikuuta, täällä Mansessa pilailla silloin kun halutaan (tai muistetaan). Usein aprillipäivänä on niin paljon piloja, että kaikki tietävät varautua. Monet jopa etsivät aprillijuttuja lehdistä. Nyt huijattiin ainakin oikein perusteellisesti. Raumalta on tulosta monta pussilastillista katsojia. Hakametsään.

- Tappara halusi ärsyttää vastustajaa. Isometsän äijät ovat häijyjä ja voitonnälkäisiä kiekkoilijoita. Heitä pelätään täällä Tampereella. Nimien sekoittaminen ärsyttää porilaisia ja Tapparan pelaajat alkavat kutsua heitä Lukon pelaajien nimillä. Ässiä nimitellään Azevedoiksi ja Vehasiksi. Kun patapaidat huomaavat tämän, ne saavat sätkyn. Jäähypenkkiä kulutetaan ja Tappara napsii maaleja. Tappeluiltakaan ei vältytä.

- Ilveksen kannattajat ovat maksaneet tämän ilmoituksen. Peli on ollut jo loppuunmyyty, mutta ipan fanit halusivat tehdä jäynää. Tapparabn loistokas kausi ja finaalipeli oli liikaa. Lehteen pantiin ilmoitus, joka näytti virheeltä. Sekös ärsytti Tapparan faneja ja sai huomion kaikissa iltapäivälehdiossä. Näin Ilveksen kannattajat saivat hieman nauraa ja pientä palsamia haavoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti