tiistai 23. huhtikuuta 2013

Lintsin kummitusjuna

Se on poissa. Lintsin kummitusjunaa ei enää ole. Kaikkien kilttien lasten kauhistus on poissa. Linnanmäen vanhin laite on purettu ja tilalla on uusi kummitusjuna. Vanha purettiin, koska junassa oli teknisiä häiriöitä. Totta kai kunnon kummitusjunassa on häiriöitä. Maisemajunissa ei saa olla häiriöitä. Kummitusjunassa pitää olla häiriöitä ja häslinkiä. Kummitusjuna on kauhistuttanut meitä lapsia aina vuodesta 1950 asti eli Linnanmäen perustamisesta lähtien. Vieläkin tuntuu kouraisuna joissakin sisäelimissä ne kaikki kauheat huudot ja yllättäen eteen keinahtavat kummitukset. Tästä lähtien elämä on tylsän rauhallista eivätkä painajaismaiset kummitukset hyökkää enää uniin. Varokaa vaan, ettette pura sitä huojuvaa ja narisevan vuoristorataa. Silloin syntyy kapina.

Kummitusjunan muistoa kunnioittaen:

Miljoonat suomalaiset lapset (jotka nyt näyttävät jo vanhuksilta).

2 kommenttia:

  1. Surullista. R.I.P. Lintsin kummitusjuna,monien valokuvieni kohde. :( Ei ehditty laittaa kansalaisaloitetta pystyyn sen puolesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuka kansallinen miljonääri rakentaisi vanhan kummitusjunan, jonnekin museoon ? Vaikka Kansallismuseoon. Se olisi kansallinen suurteko.

      Poista