torstai 15. syyskuuta 2011

Sipulipiirakka

Viipaloin neljä sipulia ja puolikkaan purjon kohtalaisen pieniksi viipaleiksi. Keittelin sipuleita öljyssä miedolla lämmöllä puolisen tuntia. Lisäsin joukkoon ohuita pekonisuikaleita eli puolet pekonipaketista. Suolaa ja mustaapippuria. Levitin valmiin piirakkataikinapohjan vuokaan. Taikinan päälle laitoin viisi viipaletta savujuustoa pieniksi paloiksi leikeltyinä. Kaadoin päälle sipulipekoniseoksen. Sekoitin kaksi kanamunaa yhteen creme fraise rasiaan. Hieman suolaa ja mustaapippuria ja seos sipuleiden päälle. Puoleksi tunniksi uuniin 200 asteeseen. Maistelen huomenna sipulipiirakkaa. Jaksan odottaa. Näytti kauniisti ruskistuneelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti