maanantai 12. syyskuuta 2011

Markku Koivisto

Markku Koivisto on joutunut melkoiseen julkkishurrikaaniin. Yksityisyydestä ei ole tietoakaan. Uskonnollisen liikkeen johtajan käry on aivan liian helppo syyllistämisen kohde. Reilusti Koivisto astui "omiensa" eteen. Maine on mennyt samoin luottamus. Uskonnollinen yhdyskunta joutuu lujille uskottavuutensa kanssa. Yksittäinen ihminen on pieni suupala sekä liikkeelle että medialle.

Voisiko ev.lut. kirkolla olla nyt kanttia ottaa poikansa takaisin ? Mitä se anteeksianto oikein tarkoittaa ? Voisiko se johtaaa peruskirkkomme kädenojennukseen ? Voisiko Koivisto alkaa toimimaan seurakunnan työntekijänä tai jopa pappina ? Kiusallinen kysymys tämä anteeksianto.

Oletan, että Koivisto on nyt kovaa kamaa eli "ajankohtainen" sensaatiolehdille, viihdeohjelmille ja muille vastaaville. Kuka saa Koiviston ensin puhumaan tapahtumista ? Paljastuksia kaivataan kehiin. Vai puhuvatko asian osalliset ? Media roikkuu varmasti Koiviston kintereillä herkeämättä. Ihmisten tirkistelyn tarve on niin suuri. Kaikki materiaali kelpaa, kunhan se sisältää jotain Koivistoon tai läheisiin liittyvää. Yksityisyydestä on tullut kauppatavaraa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti