maanantai 19. syyskuuta 2011

Maailman huonoin elokuva

Tyttäreni kysyi suoraan perin vaikean kysymyksen. Mikä on maailman huonoin leffa ?

Olin hetken hengittämättä, sitten hymyilin ja sitten vastasin, etten tiedä. Mutta kysymys jäi kaivelemaan mieltäni. Mikä voisi olla huonoin ? Olisiko se joku vanha kotimainen tai joku uudenpi kotimainen ? Pekka ja pätkä, Turhapuro, Pekko ? Voisiko se olla joku Poliisiosasto 53, Bond tai Borat ? Ihmeellistä, että todella huonot leffat eivät jää mieleen. Hyvät jäävät mutta huonot eivät. Sehän on oikeastaan oikein hyvä. Mutta vaivaa se ei helpottanut.

Päätin tehdä kyselyn kavereille. Sama vastaus. Hapuilevia ehdotuksia, muttei mitään läpimurtoa. Se innosti todella pohtimaan asiaa. Huonoin elokuva ? Minkälainen on huono elokuva ? Huono ohjaus, kässäri, näyttelijätyö ? Huonot värit, huono tekstitys, huono musa ?

Ehkä tässä on jotain niin haasteellista (poistan varmistimen pistoolistani), että löydän siihen vastauksen. Siis minun mielestäni. Odottakaas vaan !

2 kommenttia:

  1. Pitääkö sen olla kuitenkin niin hyvä, että on jaksanut katsoa sen loppuun asti? Huonojahan tulee koko ajan tuutin täydeltä, ja niitä tulee vain vilkaistua. JP

    VastaaPoista
  2. Jos oikein haluaa nähdä huonon elokuvan, pitää katsoa se loppuun. Silloin voi todeta: olipa maailman huonoin elokuva !
    Tai : olipa hyvä ehdokas maailman huonnoimmaksi elokuvaksi,
    Tai: kiva katsoa näihn huono elokuva, ei parantunut edes lopussa,
    Tai: saisimpa tehdä itse elokuvan, se olisi varmasti parempi kuin tuo maailan huonoin elokuva.

    VastaaPoista