sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kaikki miehet keihäisiin

Nyt on aika tarttua keihäisiin. Maamme tunnusmerkki: ärjyvä keihäsmies (ei leijona) on kärsinyt kovan inflaation. Enää ei soiteta maammelauluja, enää ei siniristilippu liehu stadionien torneissa. Meidät on nuijittu pistesijojen ulkopuolelle. Viimeinen kohtalon kolaus tuli Daekusta (mikä ihmeen deeku. Sehän tarkoittaa alkoholistia !). Suomen paras keihästäjä jäi yhdeksänneksi !!! Sullin johto on hakenut turvapaikkaa etelä-tai pohjois-Koreasta. Valmentajat ovat muuttaneet tuntemattomaan osoitteeseeen. Hallitus on hajonnut ja presidentti kutsunut armeijan liikekannalle. On runnattu uusi hätätilaohjelma, joka koskee kaikkia miespuolisia suomalaisia vauvasta vaariin.

Päiväkotiin jokainen lapsi tuo oman keihäänsä ja ohjelmassa on aamuisian pari tuntia keihäänheittoa. Koululaisten syys-, talvi- ja kesälomat on peruutettu ja tilalla keihäsleiritystä. Yliopistojen uudeksi tieteenalqksi perustetaan keihäskaaritutkimus. Kuntien ja valtion työntekijöitä koulutetaan uusiin askelmerkkeihin ja keihäsotteisiin. Lääkärit ja terveydenhoitajat valjastetaan lihasmassan kehittämiseen ja urheiluvammojen ehkäisyyn. Aikuiset miehet voivat nakella keihästä 20 tuntia päivässä täydellä palkalla ja loppuajan puolella palkalla. Isyyslomat muutetaan keihäänheittolomiksi. Meille varttuneille miehille tulee keihäsvalmennuksen koulutusohjelma, 125 opintopistettä. Laiskurit pannaan metsään vuolemaan keppejä. Maamme laulun sanat muutetaan Keihäämme-lauluksi. Eri ikäluokille määritellään keihäänheiton raja -arvot ihmosarvon symboolina. Ohjelma rahoitetaan yhden prosentin suuruisella keihäsverolla.

Koko ohjelma toteutetaan ennen ensi kesän Helsingin EM-kisoja. Tavoitteena on pistesija sekä Helsingissä että Lontoon olympialaisissa. Eiköhän se siitä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti