perjantai 9. syyskuuta 2011

Paavo Väyrynen

Väyrynen on maailman ainoa ihminen, joka putoaa aina jaloilleen. Siis kissamainen mies. Paavo on ikuinen kestoehdokas. Hänelle voisi antaa presidentin arvonimen. Hänhän on aito poliitikko, joka on aina valmis kailkeen ja kun sanon kaikkeen, tarkoitan ihan kaikkea politiikan alalla.
Nyt näyttää siltä, että kaikki presidenttiehdokkaat ovat ikäänkuin entisiä poliitikkoja ja valtiomiehiänaisia. Vaaliehdokkaat ovat ikäänkuin vahakabinetin kamaa. Eräänlainen pressavaalien desavuu. Tämä on tapahtunut jo kerran. Tai tupladesavuu, tai tripla. Tämä on tapahtunut jo niin monta kertaa.

Tämä ei kuitenkaan himmennä vaalien merkitystä. Paavo tuo estraadille vankkaa kokemusta seiskytluvulta ja tuoreutta viime hallituksen ministeriydestä. Mitä äänestäjä voi toivoa. Vanha ja tuore samassa puvussa. Nyt ainoa kiinnostava asia on Paavon pressaohjelma. Veikkaan, että se tulee olemaan suurempi ja poikkeuksellisempi kuin jytkyjen jytky. Väyrynen osaa yllättää. Hän on innovatiivisuuden kaksijakoinen miekka. Onnea silti. Jokunen äänikin on luvassa.

2 kommenttia:

  1. Asian voinee kait ilmaista myös, että mitä politiikka olisi ilman yhtä Väyrystä.

    VastaaPoista