keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Albert Kainuussa

Juuri kun Victoria ja Daniel palasivat Ruotsiin, prinssi Albert lensi Kainuuseen. Tutkivan journalistiikan työryhmä ryntäsi perässä ja haisteli ilmaa Kajaanissa. Tuloksena mojovia uutisia (juoruja)

1. Prinssi Albertin salarakas on hyrynsalmelainen vaihto-oppilas, jonka Albert bongasi monacolaiselta uima-altailta kiikareilla. Tyttö ei vastannut Albertin kiihkeisiin ehdotuksiin ja niin Albert lähti näkymättömälle riiuuretkelle Kainuuseen. Mitä sitten tapahtui ? No journalistiikan ryhmä pyytää näistä tiedoista lisää liksaa 55 euroa. Siis per tunti.

1. Vain harvat prinssi Albertin läheisistä ystävistä tietävät, että prinssin salainen harrastus on sienestys. Kun sienien pomimista pidetään jonkinlaisena rahvaan puuhana, Albert naamioitui sveitsiläiseksi lastenlääkäriksi ja matkusti Kajaaniin. Tiedossa on, että Kainuun loputtomat erämaat tarjoavat sienestäjälle loputtomasti mahdollisuuksia. Albert on erityisesti ihastunut suppilovahveroihin ja mustiin torvisieniin. Miksiköhän ? Siitä tutkivan journalistiikan ryhmä haluaa lisäliksaa 100 euroa.

1. Kajaanin Hokki on saanut uuden omistajan. Joku tuntematon kuninkaallinen jääkiekkofani on ostanut Hokin. Hän haluaa nyt heittää pelipaidan päälle ja hypätä kaukaloon. Tänä iltana Vaasassa pelattavassa Sport - Hokki pelissä vierasjoukkueen nelosketjun vasemman laitahyökkääjän selässä lukee Albert. Kuka tämä pelaaja on ? Siitä ja muista yksityiskohdista tutkivan journalistiikan ryhmä vaatii peräti 125 euroa tunnilta. Ihan megalomaaninen vaatimus !

1. Joku rikas ulkolainen mieshenkilö toi upean naishenkilön hotelliin ja välienselvittely oli silmiinpistävän kitkerää. Jostain häistä puhuttiin ja vieraasta suhteesta. Ketä nämä henkilöt olivat, sitä ei kerrota ? Mutta erään maan erästä kuninkaallista muistuttava henkilö voi olla kyseessä. Tutkivat jouranalisti ovat kuitenkin myyneet tämän jutun jo erään etelä-eurooppalaisen lehden toimittajille.

1. Kainuu on jättänyt Suomen hallitukselle vaihtoehdotuksen. Monaco ja Kainuu vaihtavat maa-alueita ja hallintoja ja prinssi A. muuttaa ex-Kainuuseen siis Monacoon hallitsijaksi. Hallitus on näyttänyt vihreää valoa ja muodollinen vaihtoaopimus allekirjoitetaan viikonloppuna Kajaanissa ja Monte Carlossa. Liksaa siirretään kahmalokaupalla Monte Carlon kasinoista Kajaanin Pelaamoon. Tutkivan journalistiikan ryhmä on pyytänyt turvapaikkaa Monacosta. Siis Kajaanista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti