maanantai 26. syyskuuta 2011

Ex-Miss Suomi Pia Pakarinen

Jotenkin tämä misseydestä eroaminen pääsi livahtamaan ohi silmieni. Sehän on sangen kiinnostava juttu. Kiinnostavaa siinä on arvuutella, mitä ei sanottu. Siis mitä Pia Pakarinen ei sanonut ja mitä missikeisari Eino Makunen ei sanonut.

Tokihan me tiedämme, että missivuosi on rankaa menoa ja bailausta ja julkisuus pitää haltsata, eikä huolto toimi kuin Tappara pukukopissa. Makusta kenkuttaa, kun joku juuri täysikäinen kakara alkaa arvostelemaan hänen luomaansa ilmiötä, ei ole kiitollinen saamastaan asemasta ja lisäksi uskaltaa pottuilla julkisesti.

Mutta...

Jokin osa tästä nyt puuttuu. Enkä viitsi lähteä edes spekuloimaan. Odotan siis uusien seitsemänpäiväälehtien paljastuksia. "Totuus Pia Pakarisen eroon", "Näin kaikki tapahtui", "Makusen vaiettu salaisuus" jne. On samantekevää ovatko ne totta vai tarua. Pääasia ovat hyvät tarinat. Tai tässä tapauksessa sekään ei ole pääasia. Pääasia on, että ilmiö pysyy otsikoissa. Missikisat ovat menettäneet rajusti yleisön kiinnostusta ja viimeinen keino on pitää niitä otsikoissa vaikka skandaalien voimin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti