tiistai 2. kesäkuuta 2015

Viikon syyllinen: Jari Lindström

Viikon syyllinen on Jari Lindström. Siis kuka ? Työministeri Jari Lindström. Hän uhkasi työnantajia ehdottamalla Kela-maksun palauttamista työnantajille elleivät he suostu tulemaan vastaan yhteiskuntasopimuksessa. Tämä on ennenkuulumatonta porvarihallituksen ministeriltä. Suomihan piti panna nousuun vähentämällä yritysten velvoitteita, poistamalla byrokraattisia säännöksiä ja lisäämällä köyhän kansan omaa vastuuta elämästään. Tämä Lindströmhän ei entinyt olla ministerinä kuin pari päivää, niin alkoi sekoilla asioissa, jotka oli sovittu Sipilän kabinettineuvotteluissa ässien kanssa. Hyi ? Onko tämä oikeaa puhetta ministeriltä ? Taisi mennä heti EK:n kavereilta kahvi väärään kurkkuun. Puheenjohtaja Soinin mukaan kaikki saavat sanoa mitä haluavat. Soini ehti jo myöntää Lindströmille perussuomalaisten sanavapauden korkeimman mitalin kultakäämein, mutta se ei ehtinyt tulla julkisuuteen.

Kansan tuomio. Sorry ! Eihän kansan puheilla ole enää mitään väliä. Kuuluu olla:
Suomen varakkaimman kymmenyksen eli eliitin tuomio:

1. Lindström lähetetään työkkäreihin, työttömien yhdistyksiin ja SAK:n pakeille kertomaan ansiosidonnaisen työttömyyskorvauksen supistamisen keinoista, tarpeellisuudesta ja vaikutuksista kansantalouden uudistamisessa.

2. Sen jälkeen Lindström tulee Etelärantaan, työnantaliiton kokoukseen (EK), kertomaan, miten hänen oli aluksi vaikea ymmärtää hallituksen ohjelmaa. Nyt hänen toverinsa ovat kuitenkin avartaneet hänen tietoisuuttaan ja kaikki on selvinnyt. Työministeriö voi piffata pojille lounaat Kämpissä pienenä anteeksipyyntönä.

3. Lindström vierailee Suomen viisaimman miehen luona Ruotsissa ja pitää sen jälkeen tiedotustilaisuuden. Siinä esitellään uusi työllistämisohjelma: ns, Wahlroosin-Lindströmin malli, jolla muutetaan kaikki työllistämistuet uusien yritysten starttirahoiksi. Lindström saa vuoden yrittäjäpalkinnon ja hänestä tehdään vuorineuvos.

4. Sipilä toteaa tosiasian, ettei hän enää johda Suomea. Lindström nimetään Perussuomalaisten puheenjohtajaksi, Pääministeriksi ja Valtiovarainministeriksi. Seuraavissa pressanvaaleissa hänet valitaan uudeksi työväen presidentiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti