torstai 4. kesäkuuta 2015

Palloliiton valtuuston Kreikan matka

Palloliiton valtuusto (30 henkilöä) on menossa syksyllä kokousmatkalle Kreikkaan. Samalla seurataan Suomen ja Kreikan välistä jalkapallon EM-karsintaottelua. Puheenjohtaja Alaja on ehdottanut tällaista.

Pääkaupunkiseudun isoin lehti, yleensä jonkinlaisen journalistisen otteen omaava tiedotusväline, on nostanut asian esille. Tämä siksi, että maailman jalkapalloliittojen järjestö FIFA on keskellä lahjusskandaalia. Ilmeiseti satoja miljoonia on maksettu valintalautakunnan jäsenille MM-kisaisännyyden saamiseksi.

Nyt yritetään lehden toimesta näyttää, että nämäkin rahat olisi voitu suunnata junioreiden maaotteluihin. Osanottajat maksavat 200€ tai 260€ omakustannuksena kuluista. Palloliitolle jää maksettavaksi ehkä 30.000€. Nyt olen pettynyt lehden manipulointiin. Pitää olla jonkinlaista suhteellisuuden tajua, eikä lähteä vertailemaan kahta täysin erilaista asiaa. Epäammatillista sensaationhakua lehdeltä ja jutun kirjoittaneeelta toimittajalta. Jos jokaisen järjestön kymppitonnista aletaan kirjoittelemaan lehdissä, ei ketään kohta kiinnosta olla mukana järjestöelämässä. Entä hallituksen verorahojen säästöt? Köyhiltä viedään. Eikö tässä olisi miljardiluokan aiheita kirjoitettavaksi. Matalalentoista kirjoittelua muutasta kymppitonnista. Ehkä halutaan vaikuttaa puheenjohtaja Alajan toimintatapoihin ? Mene ja tiedä ? Shame on you !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti