maanantai 30. kesäkuuta 2014

Muutot ja hinaukset

"Tää on viimeinen päivä", kun saa tehdä muuttokuljetuksia. Tänään on myös viimeinen päivä, kun saa hinata auton korjaamolle. Huomisesta alkaen vaaditaan liikennelupa molempiin toimiin. Auton saa hinata turvalliseen paikkaa, muttei korjaamolle asti. Molemmissa asioissa omatoimisuus ei enää ole valttia vaan pitää pyytää ammattilaista apuun. Kuka tämän on keksinyt, en tiedä ? Joka tapauksessa muuttofirmat ja hinausfirmat saavat lisää työtilauksia. Se on selvä. Onko tässä mitään järkeä ? Äkkiä ajatellen ei pätkän vertaa. Asiaa perustellaan turvallisuudella. Milläs muulla. Enää ei luoteta ihmisten omaan toimintatapaan tässäkään asiassa. Pitää olla ohjeistusta, määräyksiä ja valvontaa. Amen.

Kohta ihmisen pitää hankkia ulkonaliikkumiskortti. Vaikka vain kävelisi kaduilla, pitää olla liikennekäyttäytymisen perusasiat tiedossa. Ne voi saada suorittamalla kurssin, jolla saa kadullakävelykortin. Kuvallisen kortin saa lunastaa poliisilaitoksen kansliasta virka-aikaan, mikäli on toimittanut kaksi valokuvaa, kurssitodistuksen ja viisikymmen euroa viikkoa ennen. Ulkonaliikkumiskortti voidaan peruuttaa, mikäli on törttöillyt kadulla aiheuttanen vaaratilanteita kanssaeläjille. Kadulla voi kulkea saattajan seurassa ilman korttia. Tällöin saattajalla tulee olla elinkeinolupa ja saattajan ammattikoulu suoritettuna. Saattajaksi hyväksytään myös kaksikymmentä vuotta kävelykorttia käyttänyt henkilö, jolla ei ole merkintöjä rikosrekisterissä, liikennerekisterissä tai kävelykorttirekisterissä. Saattajan on kuitenkin hankittava toimilupa Kansalliselta Katukävelyliitolta.

Taidan muuttaa Ruotsiin, niinkuin Nalle Wahlroos. Ai, mutta siellä on vielä enemmän ylisuojelevia turvallisuussäännöksiä. Taidan muuttaa Texasiin, Mumbaihin, Dubaihin, Krimille tai Antarktikselle. Eikös siellä vapaa mies ole vieläkin vapaa.

1 kommentti:

  1. Rikastuin tämän ohjelmoidun hakkeroidun pankkiautomaatin kanssa
    Yliopiston valmistumisen jälkeen ei ollut työpaikkoja, joten päätin aloittaa pienyrityksen, mutta rahaa ei ollut tarpeeksi. Lopetin yrityksen, siitä tuli minulle erittäin vaikeaa, koska olin vanhempieni ja vanhempieni ainoa lapsi. He ovat molemmat vanhoja, he uskovat päivittäiseen ruokavaliooni. Eräänä päivänä Internetissä surffaillessa sain viestin siitä, kuinka tämä UUSI VAIHTETTU ATM -KORTTI voi hakata pankkiautomaatin ja nostaa suuren summan rahaa, joten otin sinuun yhteyttä sähköpostitse. Yllätyksekseni sain kortin muutama päivä sen jälkeen, kun olin maksanut kortista pienen maksun. Tämä tyhjä pankkikortti on hämmästyttävä ja kaunis tuote. En koskaan uskoisi, että kaikki asiat, jotka minulla on tänään, voidaan hankkia tällä suurella ilolla sydämessäni, joten tuon hyviä uutisia ... Elämä on positiivista ja kärsivällistä, uskoen, että suuret asiat ovat mahdollisia ja voivat tapahtua muutamassa sekunnissa. .. BRAIN HACKERS TECH WORLD muutti elämäni ... Luojan kiitos voit lähettää sähköpostia VIA: lla (brainhackers@aol.com)

    VastaaPoista