tiistai 17. kesäkuuta 2014

Pelaajien kaverit

Jalkapallo-otteluissa on tapana, että joukkueet tulevat kentälle lasten tai juniorien saattelemana. Juniorit pääsevät idoleiden joukkoon ja yleisön eteen kentälle. Tämä on hieno tapa kannustaa myös katsomossa olevia junnuja jalkapallon pariin. Brasiliassa järjestettävissä MM-kisoissa pelaajat tulevat kentälle lasten kanssa. Se on varmasti ikimuistoinen kokemus, kun yleisöä on kymmeniä tuhansia katsomossa ja miljoonia kotikatsomoissa.

Kuitenkin tasa-arvoisuuden nimissä olisi hyvä, jos naisjalkapallo saisi huomiota. Naisten jalkapallo on kehittynyt ja monet naiset ja tytöt ovat löytäneet jalkapallosta hienon harrastuksen. Naisjalkapallo ei kerää kuitenkaan miesten otteluiden veroisia katsojamääriä. Naisjalkapallo tarvitsisi veroapua miehiltä. Ehdotan, että jatkossa jalkapallokentälle tulisi pelaaja, juniori ja naisjalkapalloilija.

Ikäihmisten liikunnanharrastus on tärkeää sekä ihmisesse itselle että kansanterveyden näkökulmasta. Vaikla seniorijalkapallo onkin aika pieni harrastajamäärältään, voisi jalkapalloperhe kannustaa vanhuksia potkimaan palloa, innostaa hauskaan pelilliseen liikuntaan ja näyttää, ettei pelaamisessa ole ikärasismia. Ehdotankin, että jalkapallokentälle tulosi pelaa, juniori, naisjalkapalloilija ja ikäihminen.

Viime aikoina on alettu keskustelaan urheilijoiden seksuaalisesta suuntautumisesta ja erityisesti vähemmistöistä. Muutamat urheilijat ovat halunneet tulla ulos kaapista ja kertoa millaista on elää vähemmistössä. Vähemmistöpiireissä urheilu olisi vapauttavaa ja urheilu yhdistäisi erilaisia ihmisiä. Ehdotankin, että jalkapallo-otteluissa kentälle tulisivat pelaaja, junnu, naispalloilija, senioripalloilija ja seksuaalisen vähemmistön edustja.

Jalkapallossa pyörii suuri raha. Mutta kaikissa sarjoissa ei suinkaan ole rittävästi sponsoreita. Huippujoukkueet keräävät pääpotin ja köyhemmät rimpuilevat rahaongelmien kanssa. Tähän on saatava muutos. Ehdotankin, että kentälle tulee pelaaja, juniori, naispelaaja, vanhuspelaaja, seksuaalivähemmistöpelaaja ja sponsori.

Pelkkä pelaaminen ei onnistu ilman olosuhteita. Jalkapallokentät, puhumattakaan stadioneista, vaativat paljon investointeja. Kuntien ja kaupunkien asioista päättävät paikallispoliitikot. Vaikka politiikka ei kuulukaan urheiluun, ovat poliitikot säätelemässä rahahanoja. Heidän tulisi ymmärtää, miten hienoa on jalkapallo, miten jakapallo on koko elämä ja että jalkapallokenttä on pelastanut monen nuoren elämän. Ehdotankin, että seuraavassa matsissa kentälle tulevat pelaajan kanssa juniori, nainen, vanhus, seksuaalivähemmistöläinen, sponsori ja poliitikko.

Jalkapallon avulla ihminen säästää luonnonvaroja, vähentää ilmastopäästöjä ja pienentää hiiöijalanjälkeä. Ihmiskunnan tulevaisuus riippuu tämän päivän ratkaisuista. Olisi tärkeä näyttää, että myös jalkallossa on vihreitä arvoja. Ehdtankin, että jalkapallokentälle marssivat:
Pelaaja,
Juniori,
Nainen,
Vanhus, seksuaalivähemmistön edustja,
Sponsori,
Poliitikko,
Vihreä.

1 kommentti:

  1. Rikastuin tämän ohjelmoidun hakkeroidun pankkiautomaatin kanssa
    Yliopiston valmistumisen jälkeen ei ollut työpaikkoja, joten päätin aloittaa pienyrityksen, mutta rahaa ei ollut tarpeeksi. Lopetin yrityksen, siitä tuli minulle erittäin vaikeaa, koska olin vanhempieni ja vanhempieni ainoa lapsi. He ovat molemmat vanhoja, he uskovat päivittäiseen ruokavaliooni. Eräänä päivänä Internetissä surffaillessa sain viestin siitä, kuinka tämä UUSI VAIHTETTU ATM -KORTTI voi hakata pankkiautomaatin ja nostaa suuren summan rahaa, joten otin sinuun yhteyttä sähköpostitse. Yllätyksekseni sain kortin muutama päivä sen jälkeen, kun olin maksanut kortista pienen maksun. Tämä tyhjä pankkikortti on hämmästyttävä ja kaunis tuote. En koskaan uskoisi, että kaikki asiat, jotka minulla on tänään, voidaan hankkia tällä suurella ilolla sydämessäni, joten tuon hyviä uutisia ... Elämä on positiivista ja kärsivällistä, uskoen, että suuret asiat ovat mahdollisia ja voivat tapahtua muutamassa sekunnissa. .. BRAIN HACKERS TECH WORLD muutti elämäni ... Luojan kiitos voit lähettää sähköpostia VIA: lla (brainhackers@aol.com)

    VastaaPoista