Tänä kesänä makkaratehtaat ovat lähteneet kisailemaan erilaisista grillimakkaroista. Tarjolla on iso joukko erilaisia vaihtoehtoja. Enää ei tarvitse valita Campingin ja HK:n sinisen väliltä. Nyt makkaroihin on tullut uudenlaisia virityksi. Juusto ei ole enää mitään ihmeellistä, ei myöskään sipuli, valkosipuli tai chili. Nyt mukana on paprikaa, tomaattia, salamia, savupekonia, BBQ, yrtti-parmesania, Chorizoa, Jalapenoa, Habaneroa, mustapippuria, albanialainen mauste, pohjois-afrikkalainen mauste, unkarilainen mauste, sinihomejuustoa, ceddaria ja jopa pizzaa.
Grillaajan tai ennakkoluulottoman makkaransyöjän kesä menee mukavasti maistellessa eri laatuja. Ennakkoluulotonta toimintaa makkarataloilta. Joskus Suomi tunnettiin mauttomista jauhomakkaroista. ajat ovat selvästi parantuneet.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti