maanantai 16. kesäkuuta 2014

Planeteo

Euroopan ympäristösuojelun nimissä Planeteo niminen taho lähetti tutkimuspyynnön. Minun pitää vastat kyselyyn ja palkinnoksi saan kolmemn vuorokauden hotellimajoituksen kahdelle henkilölle. Kysely näytti vaarattomalta ja päätin vastata. Kysymykset olivat ympäristökäyttäytymiuseen littyviä. Kyselyn jälkeen piti antaa henkilötiedot ja maksaa 24 € maksu eli luottokorttitiedot. Silloin heräsi epäilys. Miksi maksaisin 24 euroa ja antaisin luottokorttitiedot. Hotelliketju Eurohotels on olemassa. Tosin hotelleja ei ole Suomessa. Tutkimuksen tekijä Planeteo ei sensijaan ole mikään tutkimuslaitos vaan huijauskirjeen lähettäjä.

Jos siis saat kyseisen kirjeen, laita roskiin. Kyse on huijauksesta ja luottokorttitietojen keräämisestä.

4 kommenttia:

  1. Minun epäilyni heräsi heti huomattuani, että Euroopan unioni oli kirjoitettu virheellisesti. Sellaiseen kielenhuollon normien vastaisuuteen ei luotettava yritys sorru.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse innostuin ilmaisesta hotelliviikonlopusta

      Poista
    2. Erehdyin luulemaan kyselyä aidoksi, niin taitavasti se oli laadittu. Kun ilmoitettiin 24,75 euron laskutuksesta en enää täyttänyt Visa-kortin kohtaa.

      Poista
  2. Rikastuin tämän ohjelmoidun hakkeroidun pankkiautomaatin kanssa
    Yliopiston valmistumisen jälkeen ei ollut työpaikkoja, joten päätin aloittaa pienyrityksen, mutta rahaa ei ollut tarpeeksi. Lopetin yrityksen, siitä tuli minulle erittäin vaikeaa, koska olin vanhempieni ja vanhempieni ainoa lapsi. He ovat molemmat vanhoja, he uskovat päivittäiseen ruokavaliooni. Eräänä päivänä Internetissä surffaillessa sain viestin siitä, kuinka tämä UUSI VAIHTETTU ATM -KORTTI voi hakata pankkiautomaatin ja nostaa suuren summan rahaa, joten otin sinuun yhteyttä sähköpostitse. Yllätyksekseni sain kortin muutama päivä sen jälkeen, kun olin maksanut kortista pienen maksun. Tämä tyhjä pankkikortti on hämmästyttävä ja kaunis tuote. En koskaan uskoisi, että kaikki asiat, jotka minulla on tänään, voidaan hankkia tällä suurella ilolla sydämessäni, joten tuon hyviä uutisia ... Elämä on positiivista ja kärsivällistä, uskoen, että suuret asiat ovat mahdollisia ja voivat tapahtua muutamassa sekunnissa. .. BRAIN HACKERS TECH WORLD muutti elämäni ... Luojan kiitos voit lähettää sähköpostia VIA: lla (brainhackers@aol.com)

    VastaaPoista