lauantai 28. kesäkuuta 2014

Suomen suurimmat festarit

Pyhäjoelle kokoontui suviseuroille 80.000 ihmistä hengen ja sanan äärelle. Kyse on suomen suurimmasta kesätapahtumasta eli festareista. Samaan aikkan Lahteen kokoontui tuhansia ihmisä evankeliumijuhliin. Helsingissä kokoontui tuhansia ihmisiä Tuska-festareille Suvilahteen. Hengen ylistystä lauloi heavybändi nuorten tapahtumassa. Uusi taivas oli kappaleen nimi Lahdesa. Sama komppi, mutta vokalisti ylisti uutta helvettiä Helsingissä. Erilaiset uskon suuntauksen haluavat kerätä kannattajiaan suvijuhliin. Yhdessä on helpompaa, kun ympärillä on samanhenkisiä "meikäläisiä". Uskonvahvistuksella jaksaa taas painaa vääräuskoisten joukossa. Mikäs sen somempaa. Monet ihmiset kaipaavat isoja samanmielisiä joukkoja uskoakseen omaan valintaan. Onko se oikeasti oma valinta vai turvautuminen oman heimon turvaan ? Sitä tekee mieli kysyä, kun ilmiöt ovat vastakkaisia ja kuitenkin olemukseltaan samanlaisia.

Nostan huopaa suviseurojen ruokailuille. Samanhenkiset ottavat hoitoonsa halpaan hintaa ruokailut. Samaa ei voi sanoa muista festareista eli samanmielisten suvijuhlista. Muilla tehdään rahaa. Olisiko tässä jotain opittavaa myös muille.

1 kommentti:

  1. Rikastuin tämän ohjelmoidun hakkeroidun pankkiautomaatin kanssa
    Yliopiston valmistumisen jälkeen ei ollut työpaikkoja, joten päätin aloittaa pienyrityksen, mutta rahaa ei ollut tarpeeksi. Lopetin yrityksen, siitä tuli minulle erittäin vaikeaa, koska olin vanhempieni ja vanhempieni ainoa lapsi. He ovat molemmat vanhoja, he uskovat päivittäiseen ruokavaliooni. Eräänä päivänä Internetissä surffaillessa sain viestin siitä, kuinka tämä UUSI VAIHTETTU ATM -KORTTI voi hakata pankkiautomaatin ja nostaa suuren summan rahaa, joten otin sinuun yhteyttä sähköpostitse. Yllätyksekseni sain kortin muutama päivä sen jälkeen, kun olin maksanut kortista pienen maksun. Tämä tyhjä pankkikortti on hämmästyttävä ja kaunis tuote. En koskaan uskoisi, että kaikki asiat, jotka minulla on tänään, voidaan hankkia tällä suurella ilolla sydämessäni, joten tuon hyviä uutisia ... Elämä on positiivista ja kärsivällistä, uskoen, että suuret asiat ovat mahdollisia ja voivat tapahtua muutamassa sekunnissa. .. BRAIN HACKERS TECH WORLD muutti elämäni ... Luojan kiitos voit lähettää sähköpostia VIA: lla (brainhackers@aol.com)

    VastaaPoista