torstai 26. kesäkuuta 2014

Luis Suarez puri

Eräs maailman paras jalkapalloilija, uruguaylainen Luis Suarez on kova pelaamaan ja puremaan. Voisi luulla, että tämä innokas, kaikkensa antava pelaaja on niin tosissaan, että kaikki keinot ovat sallittuja. Näin ei tietenkään ole. Jokaisessa meissä asuu pieni purija. Toisin sanoen kaikilla meillä (tai ainakin useimmilla) on luurankoja kaapissaan. Suarezilla kova yrittäminen tuo esiin todellisen minän.

A. Hän on vampyyrin kaukainen sukulainen. Tosiasiassa vampyyrin ominaisuudet eivät katoa vaan siirtyvät perintönä sukupolvelta toiselle. Suarezin iso-iso-oikein iso isä on kotoisin Romanian Transsilvaniasta. Hän oli nimeltään ruhtinas Vlad III ja hänen vertaan on pisara Suarezin elimistössä. Suarez ei itse muista tapahtumista mitään, sillä Dracula-efektinä tunnettu kohtaus häivyttää mielestä kaikki tapahtumat puremishetkellä. Uruguayn presidentillä lienee sama sukujuuri, sillä hän tuntee omakohtaisesti tämän viheliäisen verenperinnön kirot ja puolustaa jalkapalloilijaa. Suarez on kuitenkin itse syytön.

B. Puremisongelmista kärsivä Suarez ei muistanut laittaa purukiskoa aamulla harjoituksiin. Jotkut ihmiset hermoilevat silmillään tai jaloillaan. Toiset selän kautta. Purijat ovat kuitenkin yleisimpiä hermopaineesta kärsiviä oirehtijoita. Hammaslääkärit suosittelevat muovista hammaskehikkoa, joka auttaa hermoiluun yöllä. Paikat eivät putoa hampaista. Jääkiekkoilijat tykkäävät käyttää tätä samaa lelua tekosyynä hampaiden suojaus. Tosiasiassa kiekkoilijat kärsivät samasta hermostoperäisestä taudista. Kunhan Suarez saa suuhunsa oman purukalun, olo helpottuu ja hänestä tulee taas oikea halinalle. Suarez on täysin syytön.

C. Uruguaylainen vapaa jalkapallo on tulollaan. Uusi laji on keksitty erityisesti slummialueilla. Suosittu pelitapa jakautuu kahteen osaan. Maalintekoon ja puremiseen. Maaleja eniten tehnyt joukkue saa kolme pistettä. Eniten todistettavia puremia vastustajan kaulaan saanut joukkue saa yhden lisäpisteen. Tämä on kansallisurheilua, eikä sitä sovi arvostella. Sitäpaitsi se on yksi suojeltu maailman kansanperintökohde. Ainoa lajiaan Uruguayssa. Suarez on ilmiselvästi syytön.

D. Kaiken takana on nainen, lauloivat Matti ja Teppo aikoinaan. Aivan oikein. Italian ja Uruguayn palaajat punkkaavat samassa hotellissa. Suarezin kuuma tyttöystävä oli kylässä ja näki hotellin aulassa komean italialaisen Giorgio Chiellinin. Hän teki sen kardinaalivirheen, että kyseli Luisilta, kuka on tämä korskea nuorukainen. Kentällä helvetti pääsi valloilleen. Mustasukkainen Suarez upotti torahampaansa italiaanoon ja uhkasi purra koko kaulan poikki, jos vielä vilkuilee hänen tyttöää. Etelämaalainen temperamentti kuohahti ja tässä on tulos. Sama tapahtui aiemmin Suarezin edellisen tyttöystävän aikana. Syypää on oikeastaan italiaano itse. Miksi on niin komea, että uruguaylaisnaiset ovat heti kuolaamassa. Suarez itse on aivan viaton ja syytön.

E. Koko tapahtuma on lavastettu puremiseksi. FIFA:n arkistossa on oikea kuvamateriaali. Siinä Suarez suutelee tulisesti Chielliniä suulle ja kaulaan. Italialainen machomies on machohetero sanan kaikissa merkityksissä. Hän ei siedä miehen lähentelyä. FIFA haluaa pitää asian pimennossa, sillä Suarezin uusi seura on Venäjältä. Nimetön venäläinen monimiljonääri on antanut pelaajahankinnasta osinkoja myös FIFA:lle. Muutenkaan Venäjällä ei tykätä miesten pussaamisesta. Tai tykätään, jos pussaajina ovat Breznev ja Kosygin tai Breznev ja Ulbricht. Tai yleensä NKP:n keskuskomitean seniili johtotroikka. Tavallisten miesten pussaamisesta ei kuitenkaan tykätä. Heittäköön kuka vaan ensimmäisen kiven, mutta Luis Suarez jos kuka on syytön.

1 kommentti:

  1. Rikastuin tämän ohjelmoidun hakkeroidun pankkiautomaatin kanssa
    Yliopiston valmistumisen jälkeen ei ollut työpaikkoja, joten päätin aloittaa pienyrityksen, mutta rahaa ei ollut tarpeeksi. Lopetin yrityksen, siitä tuli minulle erittäin vaikeaa, koska olin vanhempieni ja vanhempieni ainoa lapsi. He ovat molemmat vanhoja, he uskovat päivittäiseen ruokavaliooni. Eräänä päivänä Internetissä surffaillessa sain viestin siitä, kuinka tämä UUSI VAIHTETTU ATM -KORTTI voi hakata pankkiautomaatin ja nostaa suuren summan rahaa, joten otin sinuun yhteyttä sähköpostitse. Yllätyksekseni sain kortin muutama päivä sen jälkeen, kun olin maksanut kortista pienen maksun. Tämä tyhjä pankkikortti on hämmästyttävä ja kaunis tuote. En koskaan uskoisi, että kaikki asiat, jotka minulla on tänään, voidaan hankkia tällä suurella ilolla sydämessäni, joten tuon hyviä uutisia ... Elämä on positiivista ja kärsivällistä, uskoen, että suuret asiat ovat mahdollisia ja voivat tapahtua muutamassa sekunnissa. .. BRAIN HACKERS TECH WORLD muutti elämäni ... Luojan kiitos voit lähettää sähköpostia VIA: lla (brainhackers@aol.com)

    VastaaPoista