keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Missä maalit luuraavat ?

Kovin varovaiseksi muuttuivat MM-kisojen neljännevälierien pelit. Varsinaiset peliajat ovat päättyneet kolmessa viimeisessä pelissä maalittomana. Katsojalta vaaditaan todellista kiinnostusta ja omistautumista. Toisaalta pelin aikana voi laittaa suokaa, siivota, vetää unia tai tehdä jotain muuta hyödyllistä. Jatkoajan viimeiselle viidelletoista minuutille kannattaa laittaa puhelinherätys. Silloin saattaa tapahtua jotain. Lohkovaiheessa tehtii 48 pelissä 121 maalia eli 2,5 maalia/peli. Nyt tilanne on muuttunut täysin. Ensimmäinen puoliaika kannattaa jättää kaikissa peleissä väliin ja toistakin voi vilkuilla sivusilmin. Jatkoajalla voi alkaa olla jo hereillä mutta vasta rankkarikisassa alkaa tulla ratkaisuja.

Veikkauksen pitkävedossa kannattaa veikata varsinaselle peliajalle tasapeli. Se näyttää olevan ilmeistä. Lopulta ottelu ratkeaa vahvemmin peliä hallinneen joukkueen voittoon. Yllätyksi ei olla nähty. Tämä vinkki kotikatsojalle.

Puolivälierissä kohtaavat kiinnostavat maat. Perjantaina ovat vastakkain Ranska ja Saksa ja sitten myöhemmin Brasilia ja Kolumbia. Lauantaina kohtaavat Argentiina ja Belgia ja yöllä Hollanti ja Costa Rica, joka on ainoa yllätysjoukkue puolivälierissä. Mutta Missä maalit. Tehdäänkö näissä otteluissa maaleja vai vartioidaanko vain oman maalin edustaa ? Maalit ovat ottelun suola !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti