torstai 3. lokakuuta 2013

Viikon syyllinen: James Hirvisaari

Kansanedustaja James Hirvisaari on saanut tempauksillaan Perussuomalaisen puolueen mitan täyteen. Hirvisaaren kaveri veti natsitervehdyksen Eduskunnan lehtereillä ja Hirvisaari nappasi tekosesta valokuvan. Valokuva ilmestyi toisen kansanedustan Jussi Halla-ahon eurovaaliblogiin. Eduskunnan puhemies antoi Hirvisaarelle huomautuksen ja kaveri sai porttarin Eduskuntaan. Tempaukset olivat liikaa myös PS-puolueen johdolle ja puheenjohtaja Soinille. Edessä on puolueesta erottaminen ja kenties erottaminen eduskuntaryhmäsrä.

Koska koko tuomioita ei ole vielä julkistettu, otamme oikeuden kertoa etukäteen tulevan tuomion koko sisällön:

1. Hirvisaaren kuva laitetaan lasikaappiin eduskunnan eteiseen, jotta kaikki vierailijat saisivat varoittavan esimerkin kuinka lehtereillä käyttäydytään.

2. Tuomittu joutuu kirjoittamaan kansaedustajille satasanaisen julkisen esseen: Erään tervehdyksen Eduskunnan arvovaltaa rappeuttava vaikutus osat 1-2.

3. Hirvisaari lähetetään vuodeksi Eduskunnan lähettilääksi pääkaupunkiseudun peruskouluihin opettamaan kansanedustajan hyviä käytöstapoja. Erityisesti yläkoulujen 8. Ja 9. luokkien oppilaille on tarkoitus puhua omista pahoista teoista ja puheista ja miten niistä voi parantua ja ottaa opiksi.

4. Sen jälkeen Hirvisaari lähetetään kaverinsa kanssa Ku Klux Klanin, Hells Anglesin ja saksalaisen äärioikeiston vieraaksi tekemään valistustyötä. Jokainen pelastunut jäsen lyhentää kaverusten kiertuetta vuodella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti