keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Viikon 41 syyllinen: Heidi Hautala

Ministeri Heidi Hautala on hyväksynyt ministeriön virkamiehen, ylijohtaja Pekka Timosen toimet estää valtioyhtiö Arctia Shippingin rikosilmoituksen tekoa. Greenpeacen aktivistit valtasivat tässä taannoin jäänmurtajan. Ministeri Hautala (greenpeace, eikun vihr.) myöntää tietäneensä asiasta.
Eduskuntaryhmissä käydään kuumana. Erityisesti perusoppositiossa olevat perusoppositiopuolue perussuomalaiset on liikehtinyt levittomana. Ministerin eroa vaaditaan ja valitus/selvityspyyntö/rikosilmoitus/vasikointi/ on lähetetty/suunnitteilla lähettää oikeusgansteri (anteeksi lukihäiriöni) Jaakko Jonkalle.

Ministeri Hautala on kiusallisesti Yhdysvalloissa (vaikka juorut kertovat hänen olevan Murmanskissa vangittuna) jossakin Suomen kannalta tärkeässä kokouksessa. Viesti on kuitenkin kulkenut ja ympäristöministeri Niinistö (ei sukua kuuluisan suomalaisen runoilijan puolisolle) on antanut kaiken tukensa ministerin ja puoluetoverinsa toimille.

Greenpeacen taholta ollaan vaivautuneena. He eivät myönnä olevansa hallituksessa, valtionyhtiöiden ylijohtajana tai missään tekemisissä kenenkään ministerin kanssa. Läheiset suhteet Hautalaan johtuvat henkilökohtaisista harrastuksista, joita sattuu olemaan kaikilla ihmisillä ja erityisesti molemmilla tahoilla ja vielä samoissa asioissa. Ei kai siinä ole mitään väärää. Mitä ?

Syyllisen tuomio (julkaistaan nimettömänä viikon kuluttua pääministerin kansliasta, oikeuskansreinvirastosta ja greenpeace finlandin kerhotiloilta):

1. Ministeri Hautala lähetetään uudella jäänmurtajalla avaamaan koillisväylä. Ministeri avaa samalla uudet öljynporauslautat, kaasuputket ja arktiset matkailureitit ja lomakylät.

2. Sen jälkeen ministeri Hautala nimitetään valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosaston ylijohtajaksi, jonka tehtävänä on erityisesti valtioyhtiöihin kohdistuvien ympäristöjärjestöjen offensiivien rikosilmoitusten teko.

3. Tämän jälkeen Hautalan tulee avustaa perussuomalaista puoluetta perustamaan perussuomalainen ympäristöjärjestö, jolla on suorat ja veljelliset (voi olla myös sisarelliset) yhteydet kansainväliseen Greenpeace järjestöön.

4. Lopuksi Hautala kirjoittaa kolumnin maan päälehteen (ei Vihreä lanka) aiheena: Kuinka läheiset suhteet Greenpeace-järjestöön haittaavat ministerin virkatöitä, osat 1-12.

Sen jälkeen Hautala voi palata taas ministeriksi, joka vastaa valtion jäänmurtajien kehittämisestä eli kehitysministeriksi kaikin valtuuksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti