torstai 22. elokuuta 2013

Viikon 34 syyllinen: Paavo Arhinmäki

Viikon syyllinen on ministeri Paavo Arhinmäki. Ensin hän liehutteli sateenkaarilippua Moskovan stadionilla ja sitten hän oli valmis antamaan Kreikan velat anteeksi. Lopullinen niitti oli räppääja Cheekin julkinen mollaaminen.

Miten ministeri Arhinmäen olisi kuulunut toimia ?

MM-kisoissa heilutellaan oman maan lippua. Siis suomalaisen ministerin kuuluu heilutella siniristilippua ulkomailla. Sen luulisi jalkapallofaninkin tietävän.

Kreikan lainoja ei anneta anteeksi vaikka henki menisi. Itse saavat selvittää sotkunsa, kun ovat ne aiheuttaneetkin. Yksinhän mekin olemme selviytyneet nälkävuosista ja devalvaatiosta. Ministeri voisi korkeintaan sanoa, että hän voisi vipata vitosen, kympin tai pari kymppia Kreikalle.

Räppi on nuorten miesten runoutta. Kulttuuriministerin pitää pitää räpistä, muuten hän ei ole kartalla. Cheek sattuu olemaan tämän hetken kuumin räppääjä. Kulttuuriministerillä ei voi olla omia mielipiteitä, koska hän edustaa hallitusta ja hallitusohjelmaa. Hänen kuuluisi sanoa, että nuorten räppääjien omatoimisuus on arvostettavaa vaikkei ole kuullutkaa jostain Cheekistä.

Julistetaan Arhinmäen tuomio:
Arhinmäki joutuu esittämään Helsingin keskustassa (taiteiden yössä) Cheekin kappaleita verhoutuneena sateenkaarilippuun. Räppiministeri yrittää kerätä vapaaehtoisia esiintymispalkkioita ohikulkijoilta. Tempauksen tuotto lähetetään Kreikan velkaisille pankeille lyhentämättömänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti