lauantai 31. elokuuta 2013

Loppiainen ja Helatorstai lauantaiksi ?

Pakanallisen työnantajaliiton edustajat ovat esittänee (vaatineet), että Loppiainen ja Helatorstai siirretään lauantaiksi. Pomomiehet haluavat unohtaa duunareiden kristilliset harrastukset ja viedä heiltä harras vapaapäivä. Tarkoituksena on tietysti tahkota pari päivää lisää bonusrahaa ja osinkoja.

Arkkipiispa on ottanut jyrkästi kantaa suomen kristillisen työväen puolesta. Loppiainenhan on ollut rankan joulunvieton lopullinen sovitusjuhla. Helatorstaina taas ollaan toipumassa Vapusta ja asuntojen ikkunoita ja ovia heloitetaan. Se on harrasta puuhaa ja sitä ei voi millään tehdä lauantaina. Lauantainahan suomalainen työväestö laulaa hartaita säveliä ja seurustelee muoden tovereiden kanssa. Odotan, että Suomen kristillisdemokraattinen työväenpuolue ottaa kantaa tähän uhkakuvaan ja julistaa EK:N kirkkopoikottiin. Eli seuraavan vuoden aikana työnantajat eivät pääse kirkkoihin turistivierailuihin tai hartaan musiikin konsertteihin. Toki kristillisdemarit eivät omista kirkkoja, mutta heillä on hyvät suhteet seurakuntien suntioihin.

Nyt koko kansan perusoikeudet ovat uhattuna. Ryhtykäämme yhtenä joukkona liittymään yhteen kristillisen perinteen ja vapaapaapäivien puolesta tai mitenkä se nyt meni. Työn orjat sorron yöstä nouskoot ylös arkkipiispan johdolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti