tiistai 27. elokuuta 2013

Jamie Oliver pelastaa maailman

Olen ilolla seurannut telkusta Jamie Oliver ohjelmia. Tarjoilla on ainakin Jamie Oliverin ruokavallankumous, Jamie Oliverin Amerikan herkut, Jamie Oliverin kalat, Jamie Oliverin helpot herkut, Jamie Oliverin 30 minuutin ateriat, Jamie Oliverin 15 minuutin ateriat, vain muutamia mainitakseni. Mukavaan tv-iltaan kuuluu katsoa eri kanavilta erilaisia Jamie Oliver ohjelmia. Välillä Oliver pelastaa syrjäytyneitä koululaisia, yrttejä, tavallisia brittikoululaisia, koko Amerikan, kanoja, kaloja tai kauppoja.

Olen ilolla käynyt kaupassa, koska hyllyillä on Jamie Oliver veitsiä, kauhoja, kattiloita, paistinpannuja, yrttejä, kastikkeita, keittokirjoja vain muutamia mainitakseni. Odottelen ensimmäisen Jamie Oliver kaupan perustamista Suomeen.

Sanomattakin on selvää, että keittiössä ei selviä ilman Jamie Oliveria. Joskus olen yrittänyt, mutta ruoka on maistunut pahalta. Kaikki Jamien ruoat ovat very, very good, really, really good tai beautiful, gorgeous, delicious, lovely, incredible tai heavenly tasty. Oliverin ohjelmien hyötynä on myös helppo tapa oppia englantia.

Jamie Oliver hoitaa koko perheen perusasiat. Lapset ovatkin alkaneet kysellä: mitä me tehtiin ennen kuin meillä oli Jamie Oliver ? Niinpä niin. Elämä oli silloin vajaavaista, mutta onneksi emme tienneet sitä silloin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti