perjantai 12. lokakuuta 2012

Tiikeriravut

Tarvitset 400g tuoreita tiikerirapuja (isoja katkarapuja), 2 tl maissijauhoja, suolaa, 2 rkl soijaa, 1 rkl ketchuppia, 1 rkl hunajaa, 2 tl chilikastiketta, puolikas sipuli, kaksi valkosipulinkynttä, neljä palkoa kuivattua chiliä ja öljyä.

(Sulata) ja perkaa tiikeriravut. Sekoita maissijauho ja suola rapuihin. Anna imeytyä 10 minuuttia. Leikkaa sipuli, valkosipuli ja chilit pieneksi silpuksi. Sekoita kastike hunajasta, soijasta, ketchupista ja chilikastikkeesta.

Paista tiikeriravut öljyssä sen verran, että ne saavat oranssin värin. Lisää joukkoon sipuli-chilisilppu anna kypsyä hetki. Lisää joukkoon kastike. anna sekoittua hetki pannulla. Ruoka on valmista. Helppoa ja maukasta. Tämä on jopa hieman tulista, mutta chiliä vähentämällä saa vähemmän tulista. Riisi on hyvä lisäke.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti