torstai 18. lokakuuta 2012

Kiltin salaisuus

Paljon on pohdittu sitä, mitä skottimiesten kiltin alla luuraa. Onko siellä alushousut, joku lämmitin vai ei mitään ?

Brysselin yössä tapasin pari skottiherraa, jotka olivat saapuneet seuraamaan MM-karsintaottelua Belgia-Skotlanti. Jalkapallokuulumisten jälkeen päästiin itse asiaan. Kilttiin. Miehet pitivät hameita ! Eikä ihan mitkä tahansa miehet vaan rumat karvaiset karpaasit, jotka pääsisivät hyvin johonkin kauhuleffaan. Itse hameeseen oli laskostettu 9 metriä ruutukangasta. Se on siis kohtuullisen raskas. Kiltin etupuolella on jonkinlainen pussi tai koristepussi. Kilttiä pidetään vain harvoin, juhlissa tai kuten tässä oman maan futiskunnian juhlistamiseksi.

Mutta sitten itse asiaan. Mitä on kiltin alla? Kaveri ei ollut kysymyksestä moksiskaan vaan näytti salaisuuden meille. Paikalla oli myös naisihmisiä, joten esittely tapahtui takaviistosta, ettei kukaan säikähtäisi. Paljas takamus sieltä vilahti esiin. Ei mitään housuja tai lämmityslaitteita. Eli nyt sen saavat tietää kaikki. Kiltin alla ei ole mitään vaatetusta vaan pelkät sukukalleudet paljaana.

Nostan hattua näille jörtsiköille. Enkä tarkoita pelkästään näitä kahta hemmoa. Heitä oli Brysselissä satoja ehkä muutama tuhat. Vielä seuraavanakin päivänä skottiäijät painelivat kiltteihin sonnustautuneina ympäri keskustaa. Lämpötila oli siinä kymmenen kieppeillä. Nyt sen tiedätte ja voitte kailottaa kaikelle kansalle, erityisesti naisille. Kiltin alla on pelkät kilkuttimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti