torstai 25. lokakuuta 2012

Nautiskelijat lihovat liikaa ?

Tutkijat ovat repäisset esiin taas uutta ja tieteellisesti tutkittua tietoa. Elämästä nautiskelevat ihmiset lihovat muita enemmän. Sitä pidetään suurena terveysriskinä.

Koska itse kuulun tähän nautiskelijoiden epämääräiseen, mutta suureen joukkoon, haluan julkituoda seuraavaa:
Omien tutkimusteni mukaan lihavuuden tutkijat ovat laihoja ja elävät tylsää, säännöllistä ja konrolloitua elämää. Heidän mielenlaatunsa johtaa siihen, että elämä on lyhyempi, mutta pitkäveteisempi kuin meillä nautiskelijoilla. Laihat yrittävät löytää vikoja muista ja haluavat kieltät kaikki kivat asiat. Lihavat ovat lähes aina hyväntuulisia (katsokaa vaikka Isä Mitroa). Nautiskelun kautta me hyväntuuliset ihmiset annamme myös energiaa ja hyvää ilmapiiriä tiukkapipoisille, usein pedanteille itsensä kiduttajille. Me emme odota, että voisimme nauttia elämästä päästyämme läpi dietin, juostuamme puoli- tai kokomaratonin tai jäätyämme eläkkeelle. Me olemme armollisia ja teemme sen heti. Tai viimeistään iltapäivällä. Tai iltayöstä blondin kanssa.

Elämämme saattaa lyhentyä lihomisen seurauksena. Tämä myönnetään. Mutta vastaavasti se pitenee hyvänlaatuisten hormoonien, iloisen fiiliksen ja naurun takia. Siksi me, elämän nautiskelijat, elämmekin pidempään. Samalla näytämme pitkää nenää kaikelle valvonnalle, rajoituksille ja säännöille. Tunnuslauseemme on : "Elämä on ihanaa!" Ja jos tämä elämä ei satu olemaan ihanaa, niin seuraava elämä ainakin on.

Sitäpaitsi, en ole yhtään liian lihava vaikka nautiskelenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti