maanantai 15. lokakuuta 2012

Kuningatar Silvia maanpakolaisena Suomessa

Kuningatar Silvia on hakenut turvapaikkaa Suomesta. Silvia saapui maahamme muka puhumaan Hanasaasessa järjestettävään seminaariin. Tosiasiassa Silvia on saanut tarpeekseen Kallen metkuista. Lisäksi media on kiusannut Silviaa jo vuosikymmeniä.
"En olisi missään nimessä lähtenyt kunkun puolisoksi Ruotsinmaalle, jos olisin tiennyt mikä minua odottaa. Muitakin kosijoita oli, mutta jotenkin Kallen huumori ja lepertely sai minut pauloihinsa" toteaa katkeransuolainen Silvia harvinaisen suorapuheisessa haastattelussaan.

Suomalaisviranomaiset ovat pikavauhtia muovaamassa uusia perusteita turvapaikkalakiin. Jatkossa väsyneet kuninkaalliset toivotetaan tervetulleiksi maahamme aina, jos he tulevat Ruotsista. Eduskunta saa lakimuutoksen käsiteltäväkseen pikavauhtia iltapäivällä. Lakiehdotuksen odotetaan menevän läpi tiukassa äänestyksessä, vaikka kansanedustjat ovat edustamassa maatamme ulkomailla, vaalikiertuella maakunnissa, perunanostolomalla, huostaanottamassa venäläislapsia tai lätkämatsissa. Perustussuomalaisten odotetaan vastustavan hallituksen esitystä, vaikka vastalahjaksi on tarjottu Lapin maaherran, liikenneministeriön kansliapäällikön, poliisin hankintapäällikön ja jäänsärkijän kapteenin virkoja. "Ruotsalaisia emme ole, venäläisten lapsia emme ota, olkaamme siis perussuomalaisia", toteaa puheenjohtaja Soini lyhyessä tiedotteessaan. Kuningatar Silvia on tavallisesti luotettavien lähteiden mukaan valmis liittymään perussuomalaisiin, jos turvapaikka ei muuten irtoa.

Tiettävästi Ruotsin armeijan polkupyöräpartio on valmiustilassa Värtahamnin satamassa odottamassa käskyä vallata Espoo. Lähtö on viivästynyt, koska ruotsinlaivalta on puuttunut armeijan kenttäkeittiö, jossa valmistetaan perinteisiä kansallisruokia lihapullia ja limsaa. Lisäksi sotapoikien juomapullot olivat unohtuneet kaikessa kiireessä varuskuntaan.

Vaikka Suomen ja Ruotsin vuosikausia jatkuneet hyvät suhteet ovat vaakalaudalla, odotetaan kriisin ratkeavan rauhallisesti neuvottelemalla. Presidentti Niinistö ja ulkoministeri Tuomioija matkustavat pikapikaa Ruotsiin. Mukana on neuvotteluvaltteina kaksi vaihturia: Lenita Airisto ja Elisabeth Rehn. Kuningas ei tiedä tapahtuneesta mitään. Hänhän ei ole ollut vuosiin puheväleissä Silvian kanssa, joten hän tuskin huomaa muutosta. Ruotsin hallitus harkitsee suomalaisten ehdotusta vakavissaan. Se toisi tarvittava rauhan kuningashuoneeseen. Tosin varmojen lähteiden mukaan Ruotsi tinkaa kylkiäisenä myös jonkun Tukiaisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti