keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kuninkaan omaisuus

Ruotsin kunkun Kalle Kustaan omaisuus on vain 35 miljoonaa euroa. Se on häpeällistä ja kovin vaatimatonta. Entisaikaan kuningas omisti koko maan ja kaikki kansalaisetkin. Pikku hiljaa omaisuus on pienentynyt ja nyt ollaan lähellä nöyryytystä. Koko kuningaskunnan idea on kääntynt päälaelleen. Veronmaksajat elättävät kuningasta. Niinhän tietysti on ollut ennenkin, mutta nyt veronmaksajilla on kaikki rahat. Tavalliset ruotsalaiset rahoittavat kuninkaan menoja budjettirahoista. Tänäkin vuonna svenssonit ja karlssonit antavat kuninkaalle taskurahoja 14 miljoonaa euroa. Häpeällistä ! Eihän sillä pysty tekemään kuin pari ulkomaan matkaa. Millä kuninkaallinen perhe syö ja juo koko vuoden, puhumattakaan vieraista ja tanssiaisista ? Näen jo silmissäni kuinka kuningasperhe järjestää rahankeräyskonsertteja linnan pihalla tai suorastaan kerjää kauppakeskusten edessä.

Tämä häpeätahra on naurattanut useita Afrikan ja Aasian kuninkaallisia. Kalle Kustaata pidetään tyhjätaskuna eikä hänen jälkeläisiään haluta avioliittoihin oikeiden kuninkaalisten kanssa. Huhujen mukaan kunkku joutuu jopa maksamaan drinkeistään Tukholman baareissa puhumattakaan seuralaisista. Ei kaikissa, mutta useimmissa kumminkin. Ehdotankin, että ruotsalaiset muuttavat kuningaskuntansa perustuslakia ja antavat kaiken omaisuuden Kalle Kustaalle. Se on tavallaan sosialisointia, mutta myös kuninkaallista diktatuuria. Tosiasiassa kuninkaalle kuuluu mitä kuninkaalle kuuluu. Jos tämä ei onnistu, kuninkaan on kutsuttava armeija apuun ja vallattava Ruotsi. Toki Ruotsin armeija on kyllä hemmoteltua pullamössöporukkaa, mutta ehkä sitten Suomen armeija ja Norja voisivat tulla apuun. Siis heti kun Islannin ilmatila on hoidettu kuntoon. Näin saadaan Kuningaskunta kukoistukseensa jo hyvissä ajoin ennen Madeleinen ja Danielin häitä. Vai oliko se jo naimisissa ? No, joka tapauksessa seuraaviin häihin on saatava koko maailman kuninkaalliset taas framille. Muuten en aio matkustaa Tukholmaan.

Ehdotan myös että Yhteisvastuu keräyksen tuotto annetaan lyhentämättömänä Ruotsin kuninkaalle. Pressa Niinistö voi käydä luovuttamassa sen Kallelle. Myös Veikkausvoiottovaroista voitaisiin antaa muutama milli kunkulle. Vaikka yksi lottokierros Ruotsin kuningashuoneelle. Varmasti kaikki haluavat lotota naapurimaan kunnian pelastamiseksi. Kenelle me asitten hymyilemme, jos Ruotsista tulee tasavalta eikä ole enää vekkuleita kuninkaallisia skandaaleja. Alamaisten pitää saada mitä alamaisille kuuluu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti