keskiviikko 29. elokuuta 2012

Siemenneste estää naisten masennusta !

Amerikkalaiset ovat taas tutkineet. Tällä kerralla on tutkittu siemennesteen vaikutusta naisiin. Kiinnostava aihe sinänsä. Tutkimuksen kohteena oli 293 naista, jotka oli jaettu kolmeen ryhmään. Aktiivisesti seksiä harjoittaviin naisiin, jotka eivät käytä kondoomia, jotkä käyttävät kondomia ja vähän seksiä harjoittaviin naisiin. Tutkimuksen tuloksena havaittiin, että naisilla, jotka eivät käyttäneet kondomia ilmeni huomattavasti vähemmän masennusta. Kondomia käyttävillä naisilla ja vähän seksiä harjoittavilla naisilla havaittiin selvästi enemmän masennusta. Tutkijat tekivät tästä sen johtopäätöksen, että sperman sisältämä aine vähentää masennusta, koska siinä on estrogeeniä, oksitosiinia, kartisolia ja serototiiniä eli mielihyvää aiheuttavia ja masennusta ehkäiseviä ainesosia. Hyvä niin.

Uskallan olla eri mieltä vaikka olenkin mies. Ainakin siitä, että sperman sisältämät aineet ehkäisevät masennusta. Ajattelen, että nainen saa enemmän tyydytystä, kun hän saa siemennestettä sisälleen tai päälleen. Tämä nautinto ei tule eikä tunnu kondomin kanssa. Tämä ei myöskään ole kiinni itse aineen sisällöstä tai ainesosista. Siemennesteen purskahtaminen tuo miehelle iloa. Se tuo myös naiselle lähes yhtä paljon iloa ja nautintoa. Miehen orgasmi tuottaa nautintoa naiselle ja itse sperman tulvahdus ja tunteminen tuo lisää nautintoa. Sama myös toisinpäin. Eli mies saa naisen orgasmista paljon iloa. Nautinto ja mielihyvä tuottavat mielialaa nostavaa hormoneja. Minkä nimisiä ne sitten ovatkaan! Merkityksensä lienee myös sillä kenen siemennesteestä on kysymys. Ihan kaikkien sperma ei varmaankaan aiheuta nautintoa.

Jos tutkijoiden päätelmä pitäisi paikkansa, spermaa voitaisiin myydä lääkkeenä ja työntää nesteenä sisälle tai iholle ehkäisemään masennusta. Veikkaan, ettei toimi.
Tätä tutkijat eivät ole kuitenkaan ehdottaneet, viisaita kun ovat.

Tämä tutkimusasetelma on kuitenkin mielenkiintoinen. Tutkimusmaailma kulkee omaa latua ja elävä elämä omaa latua. Joskus maalaisjärjellä pystyy samaan tutkimustulokseen kuin korkealla koulutuksella ja kalliilla tutkimuksilla. Tai sitten olen väärässä ja sitä rataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti