keskiviikko 29. elokuuta 2012

Herkkusuut herätkää !

Nyt on tarjolla herkkusuille nannaa. Liideli täyttää kymmen vuotta ja sen kunniaksi (tai ehkä siitä huolimatta) tarjolla on kreikkalaista halvaa. Laatuja on kaksi. Mantelihalvaa ja kaakaohalvaa. Tuotemerkki on Eridanous. Se lienee jokin halpismerkki. Neljänsadan gramman rasia maksaa kolme ja puoli euroa. Siis ihan kohtuuhintainen. Koska irtohalvaa saa vain harvoista ja valitusta erikoisliikkeistä, suosittelen tätä Liideliä.

Toinen herkku on chili salmiakki. Tarkasti sanottuna Jack's original Chili salmiak softies. Jos tykkäät salmiakista, tässä oikein mukavaa vaihtelua. Maku on kiinnostava eikä hintakaan ole ylivoimainen. Sadanviidenkymmen gramman pussi maksaa euron ja parikymmentä senttiä. Oikein onnistunut veto saksaliselta halpisketjulta. Ei muuta kun ostamaan.

Ja, kuten kaikki huomasivat toimin Lidl-ketjun lähes päätoimisia markkinamiehenä. Siitä saan palkakseni ruhtinaallisesti rahaa, ilmaisia saksanmatkoja, urheiluauton, osakkeita, kauniita naisia, alennusta ostoksista ja vuosittaisen kunniakirjan. Muutenhan tätä ei tekisi Erkkikään (suomalainen sananlasku).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti