maanantai 6. elokuuta 2012

Mari Perankosken alastonkuva

Hesarin kuukausiliite julkaisi näyttelijä Mari Perakosken alastonkuvan lauantain lehdessä. Kuvassa Perankoski makaa ylösalaisin jalat pystyssä, rinnat peitettynä, alapää paljaana. Kuva on aiheuttanut polemiikkia kahdesta syystä. Miksi näyttelijä paljastelee itseään ? Miltä hän kuvassa näyttää ? Tutkivan journalistiikan osasto on lähettänyt etujoukon tutkimaan asian taustoja ja ihmisten mielipiteitä. Se on saanut vastaukset pulmallisiin kysymyksiin, joten niitä ei kannata enää pohtia edes työpaikan kahvipöydässä.

Vastaus ensimmäiseen kysymykseen:
Ei tietoa, rohkea typy, haluaa saada huomiota, paljastelijaluonne, haluaa päästä seuraavaan suomileffaan näyttelemään itseään, kuka tää näinen oikein on ?

Vastaus toiseen kysymykseen:
Kaunis, onko se noin hoikka ?, ihana suu, värierottelu kuvassa on onnistumnut, kiinnostava nainen, älykkään oloinen näyttelijä, onko tää Lontoon kisoissa ?, muistuttaa erästä tuntemaani blondia.

Mitä tapahtuu seuraavaksi ? Seuraamme silmä tarkkana mitä Mari Perankoskelle tapahtuu seuraavaksi. Ehkä hän menee suihkuun, teatteriin, kauppaan tai jopa baariin. Ja mistä sen tietää vaikka noin kauniilla naisella olisi mieskin plakkarissa ja pian menossa naimisiin. Alasti ?

1 kommentti: