perjantai 9. maaliskuuta 2012

Tulppaanien taistelu


Verinen, (epä)rehellinen ja loputon eloonjäämistaistelu tulppaanien välillä on lopussa. Sääntöjen mukaan voittaja on se jolla on enemmän kukkia. Tähän ei kisassa saatu ratkaisua. Sekä Punainen että Oranssikimppu eivät suostuneet tiputtamaan yhtään terälehteä. Kisa meni siis tasan, joten oikea merkki on x.

Kuitenkin aasian vedonlyöntipiireiltä saatujen runsaiden "lahjoitusten" myötä, tuomarineuvosto on kokoontunut ja täydentänyt sääntöjä kohdalla 47 b. Sen mukaan "mikäli kilpailijat päätyvät tasatilanteeseen kaikilla muilla alueilla, jury voi julistaa voittajalta näyttävän kilpailijan voittajaksi"

Nyt minulla on iloista kerrottavaa vedonlyöjille (ainakin, jos olet lyönyt vetoa oranssin puolesta). Nimittäin näyttää siltä, että oranssikimppu olisi enemmän voittajan näköinen. Siksi jury on päättänyt yksimielisesti todeta Oranssin kimpun selvinneen voittajaksi. Tästä päätöksestä voi valittaa macaon hovioikeuteen paikallisella kielellä, kolmena kappaleena viiden tunnin kuluessa päätöksen julistamisesta. Joka oli siis kolme tuntia sitten.

Onnea voittajille! Meikä pakkaa kamansa ja suunnistaa kohti Setubalia (rahojen kanssa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti