tiistai 6. maaliskuuta 2012

Bolognan sää

Monet varmaankin odottavat, että aurinko paistaa ja kukat kukkivat. Tosiasiassa sataa tihuttaa ja ilma on pilvinen. Kuitenkin kymmenen asteen lämpö tuntuu keväältä. Lumikasojakaan ei näy, joten onnelassa ollaan sateesta huolimatta. Väkisinkin ajatukset vaeltavat tulevaisuuteen. Miksi kärvistellä kuukausikaupalla tundralla, kun on olemassa lämpimiäkin seutuja ? Pitäisiköhän muuttaa talveksi etelään ? Siis silloin kun siihen olisi mahdollisuuus. Eläkkeellä ! Tai olisko täältä löydettävissä viraapelihomma, jolla ansaitsisi elantonsa. Epätodennäköistä. Seikkailijan luonne on vaihtunut turvallisuushakuisaksi, eikä riskejä jaksa enää ottaa. Toisaalta en jaksa olla lämpimässäkään yksin. Kaveri pitäisi olla mukana.

Päätän mietiskelyni koskien maastamuuttoa/maahanmuuttoa ja siirrän aiheen neljän vuoden päähän. Tai vielä myöhempään aikaan, jolloin vilu, vaivat ja kaikenlaiset rajoitteet ovat vallanneet elämän arjen. Tai mietiskelen sitä hiljaa omassa loukossani,pimeällä ja viltin alla.

Ps. Aurinko paistaa vaikka lämpötila onkin vain vähän yli kymmenen. Se tuo uuden vaihteen tähän pohdiskeluun. Ehken siirräkään pohdiskelua niin pitkälle vaan yritän lomailla talvella. Sen verran kun sitä voi työssäoloaikana järkevästi tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti