torstai 1. maaliskuuta 2012

Presidentti vaihtuu ilman kahvia

Nyt on maailmankirjat sekaisin. Presedentti Halonen luovuttaa valtikkansa presidentti Niinistölle. Eduskunnassa. Mutta eduskunnassa ei tarjota edes kahveeta asian kunniaksi. Asia on herättänyt erityisen paljon huomiota lehteriyleisön taholla. Syytä on arvailtu. Jotkut ovat sitä mieltä, että Niinistöllä on ollut Suomenmaalla vaalitaistojen aikana niin monta Niinistö Cafeeta, ettei kahvista saa enää puhua. Jotkut arvelevat, että kansanedustajat suunnistavat kaljalle Storyvilleen. Vahvasti epäillään, että kahvit juodaan, mutta Niinistö tarjoaa ne Kauppatorilla. Joku taas tietää , että edustajia odottaa juhlapäivällinen Pressan linnassa. Ei kannata juoda kahveeta ennen ruokaa.

Eduskunnasta todetaan, että kyseessä on puhdas säästötoimi. Siinä missä lopetetan kuntia, varuskuntia, sun muuta virkakuntaa, niin nyt luovutaan myöskin osasta kahvituksia. Kakut, piparit ja kahvikermat maksavat monta donaa. Pienistä puroista tulee loppujen lopuksi isot säästöt? Arpa napsahti tähän pressanavajaisiin. Arpa tuo ja arpa vie. Sellaista on elämä.

Ehkä eduskunnassa ei juoda kahveeta, kun sankarit, ex- ja nyk.pressa lähtevät kaksin linnaan ja eduskunta jää hommiin keskenään. Kun juhlakalut ovat poissa ei kannata kahvitella. Toisaalta työpaikalla kannatta aina juhlia, kun on jotain juhlittavaa. Se nääs parantaa ilmapiiriä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti