sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Komeat miehet

On saatu uutta tutkimustietoa miesten komeudesta. Siis mikä tekee miehen komeaksi. Latviassa tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että vahva immuniteettijärjestelmä korreloi komeuden kanssa. Siis kenellä on hyvä kyky tuottaa vasta-aineita, hän on myös naisten silmissä komea.

Vielä todetaan, että ominaisuus periytyy eli vasta-ainekyvykkäät pojatkin ovat komeita naisten mielestä.

Johtopäätöksenä voi olla esimerkiksi useiden nykyisten urbaanilegendojen romuttaminen. Punttisalilla pullistelu joutaa romukoppaan. Niin myös muu sporttisuus. Samoin parturissa juokseminen. Puhumattakaan dresmanneista ja sun muista kenkäkaupoista. Muinoin suomalaisia miehiä saattoi tunnistaa lentoasemilla sporttisukista. Nyt sukista on turha murehtia. Vasta-aineiden kimppuun on käytävä terhakkaasti ja rakennettava hyvä immuniteettiu. silloin voi odottaa vastakaikua vastakkaiselta sukupuolelta.

Miten sitten immuunijärjestelmää voi parantaa ? No, bakteerit, virukset, syöpäsolut on torjuttava. kannattaa aloittaa syömällä multaa. Joku viisas lääkäri on sanonut, että immuunijärjestelmä paranee, jos on multaa kynsien alla. Eli muuta maalle, tilaa kotiisi sadan litran pussi tuoretta multaa tai kyykistele kukkaruukun juurella. Eiköhän se komeus pikku hiljaa ala kasvamaan. Kannattaa monistaa myös terveyskeskuksen immuniteettitodistuksia tyttöystäville ja vaimoille.

Joskus tuntuu, että olemme tehneet yksinkertaiset asiat kovin monimutkaisiski. Mutta kotiin puutarhan kautta konttaava isäntä on sittenkin se kaikkein komein alfauros. Kaskun immuniteettijärjestelmä toimii hienosti, kiitos kynsien alle kertyvän mullan.

2 kommenttia:

  1. Kyllä, juuri noin. Mikään ei ole sen hauskempaa kuin katsella mullassa käsiään likaavaa miestä, kun hän kyykkii kukkapenkissä. Myös ruukkukukkien osalta mielestäni pätee aivan sama. Niin se on tuokin asia aika pieni, vaikka vaikuttaa yhteiskuntaan todella paljon ; )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OK, hyvä tietää. Kukkien multaus pitäisikin kohta aloittaa.

      Poista